Tutaj nie chodzi o to, co jest wulgaryzmem bądź nie. Tylko skoro masz się za takiego dorosłego, to po kiego grzyba czepiasz się czyichś rodziców nie znając stanu faktycznego? Jeśli prowadzi się dialog to nie obrażaj innych, chcesz mi coś powiedzieć to powiedz w cztery oczy. Nie odpowiada Ci ten kraj to spierdalaj za granicę, może tam nikt nie będzie poloneza rozwalał. Zbudowałeś auto pod tor? Ciesz się, że masz nim gdzie jeździć. Nie każdy ma takie udogodnienia, więc ludzie z wiejskich osad radzą sobie inaczej. Ale czas wyłączyć NFS-a i wrócić do rzeczywistości. Nie będę się już rozwodził nad takimi, jak Ty bo tylko sobie mózg idiotyzmami zatruwam. I naprawdę, używaj mniej kropek, bo na początku wypowiedzi było prawie dobrze, ale widzę, że w ostatnim zdaniu puściły Ci nerwy, niestety.
Raczej nie chłopczyku.
Prawo jest po to aby je w jakis sposob przestrzegać. Ludzie w tym jak to kiedys Drzewiecki określił "dzikim kraju" maja wszystko w dupie. Juz Gimnazjum uczy młodych zlewki na wszystko i to że wszystko można mieć w dupie. Rośnie nam pokolenie ludzi bezideowych liczących tylko na tzw. farta. wyzywajacych wszystkich nie zgadzających się z ich bezideowym bytem od debili mocherów i używającej całej masy inwektyw. Numery byly tylko po to by udowodnić autorowi że auta nie były legalnie zezłamowane .
Proste?
Żenujące,
Prostackie,
Aroganckie,
Skończ waść wstydu oszczędź
Wiesz jakie jest znaczenie wielokropka?
Właśnie to różni ludzi na poziomie od ćwierćmózgów? To, że musisz przynajmniej jeden wulgaryzm w wypowiedzi aby wzmocnić jej wymowę... Nie wszystko musi zostać wypowiedziane. Czasem wystarczy pozostawic ten wielokropek by inteligentny człowiek coś sobie dopowiedział a głupi? głupi i tak nie zrozumie....
W cztery oczy? znam Cie? Jade po Tobie, Twojej rodzinie? Wnikam czy ktoś z nich żyje czy też nie? nie to ty masz jakąś niesłychaną potrzebe uzewnętrzniania się na forum i budzenia współczucia... Ironia i sarkazm widać to za ciężkie dla Ciebie....
Naucz się dystansu... i wracaj do NFS....
P.S. Jeździć każdy ma gdzie:
Tor Poznań, Legionowo, Ułęż, Radom, Lublin, Warszawa Bemowo, i cała masa KJS. Nie trzeba nic rozpierdalać żeby się dobrze bawić.
Proste?
Z pisownią mówisz mam problem...?? hmmm poprawię się i będę jeździł po burakach ze wsi ze świńskim śmiechem i wiejsko wiejską muzą w tle o wiele zacniej niż dotychczas.... Chłopcze rozepnij zatem swoją dupe i idz pod przysznic.... pewnie koledzy z pod celi juz na Ciebie czekają...
Pozdrawiam wszystkie ćwierćmózgi... Będziemy z Was mieli pożytek na przykład na poligonie jako mięso armatnie się przydacie...
Tak sobie wróciłem, do tego jak odnosisz się do ludzi ze wsi. I ty żyjesz zgodnie z jakąś ideą, i dążysz do bycia praworządnym obywatelem którego razi głupota innych, a sam jesteś prostacki i arogancki (pewnie jak tatuś społeczniak)
Gołym okiem widać, że masz kompleks mieszkańców wsi. Pewnie raz na dyskotece byłeś i wróciłeś z obitą gębą?
Na koniec
?
Raczej nie....
ani miejski ani wiejski... obitą? Raczej nie.
Wkurwia mnie jednak jak ktoś ma brecht jak świnia kaszel.
Powodzenia życzę w psycho ocenie innych.
Nie chłodzisz mnie ni ziembisz...
Chłop ze wsi wyjdzie a wieś z chłopa nigdy... Śmiało możesz chłopcom z filmu rękę podać.
No no ciekawe to co piszesz... Mam pytanie . Czemu zmieniłeś wiek z 23 na 30? Lamerskie to trochę I nie denerwuj się, bo jak się unosisz to napierdalasz kropkami