Wysłany:
2015-12-09, 13:44
, ID:
4322400
1
Zgłoś
Ja tam takim zawsze każę wypierdalać i nie brudzić mi szyb. Od tego mam kurwa myjnię i spryskiwacze abym miał czystą szybę.
Ostatnio pod bankiem jak parkowałem to mi wyskoczył taki (o dziwo polak a nie jakiś brudas) ,że mi szybki umuje. Powiedziałem aby zobaczył ,że mam czyste auto dopiero co umyte to zapytał czy nie może zrobić czegoś abym mu dał zarobić.
Zasadniczo jakby to jakieś brudne dziecko z mafii rumuńskiej było to bym kazał wypierdalać ale w sumie tupek wydał się normalny więc postanowiłem mu zrobić test i dałem mu 2x 1zł ,że jakby zobaczył straż miejską sprawdzającą bilety to niech wrzuci złotówkę to parkometru i mi pod wycieraczkę włoży kwitek a ja jak wrócę dam mu piątkę.
Siedziałem tam dobrą godzinę.
Wróciłem a typek mi oddaje te dwie złotówki i mówi ,że nie było parkingowych. Dałem mu 5 i kazałem te 2 zatrzymać.
Zacne to,ale pamiętaj że okradasz budżet miasta,w zamian dajesz jedynie komuś zarobić ,a to chwila żeby wyspecjalizowane obiboki włączyły to do swoich usług!
Tak jak z murzynami w afryce ,zamiast dać wędke żeby ryby łowili,to gotowe żarcie z europy przypływa ,bo z głodu grube brzuszki mają,ze stałej 100 mln.ludności w Afryce 100 lat temu,zrobiło się teraz ponad miliard, a bieda z nędzą coraz większa.