Przy rzeźbieniu robi się dużo powtórzeń na mniejszych ciężarach
Aż od Ciebie kipi zazdrością... zamiast hejtować to rusz dupe na siłownię i pokaż na co Cię stać...
Widać że gość ma zajebiste geny ale to tylko 1 z czynników.
Głównie to ciężka praca i mnóstwo wyrzeczeń.
Kanapowy leń z najlepszym genem tego nie osiągnie.
Nawet gdybyś i 5 lat ćwiczył, to bez dodatków nie osiągniesz takiego efektu . To wiem z siłowni do której czasem zaglądam .
Może nie mam takiej budowy jak koleś z filmu, ale i dobiegając czterdziestki nie mam nadwagi i brzucha na jajach .
Nie ma cie pojęcia o czym mówicie. Zeby tak wygladać chyba trzeba by było ćw. 15 lat codziennie.
Nażarł się koksu kurwa aż wątroba kipi. Jeszcze wierzycie w takie rzeczy ? hahaha.
Widzę anatomia ludzkiego ciała jest wam dalece obca! I nie jestem leniem kanapowym tak na marginesie.
IMO wygląda chujowo, jak Power Ranger z plastiku, takie "mięśnie" u mężczyzn to dla mnie coś jak silikonowe cycki i plastikowy ryj z 3cm makijażu u kobiet.
Popieram;] Ja kiedyś byłem kanapowym leniem. I uwierzcie mi lub nie, ale wazylem 125 kilo... teraz wazę 80. Żeby zrzucić ten tłuszcz zajeło mi 2,5 roku systematycznych ćwiczeń i systematycznej rzetelnej diety...i mimo, że napie**alam teraz po 50-60 pompek na lajcie to musiałbym jeszcze wieeeeeeeeeeeeele miesięcy a może i lat ćwiczyć ( na sucho bez odżywek, bez koksu i bez k***a innych wspomagaczy), żeby mieć choć w połowie taką zajebista sylwetke jak ten gość;]