Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ja też tydzień temu, wyszedlem z tygodniowego pobytu w hotelu Bristol, ruszylem w drogę i po kilku kilometrach, dokładnie tak samo rozjebałem swojego nowego Mercedesa. Rozmawiałem przez Samsung Galaxy s26 ultra z AL, chwilą nieuwagi i wszystko rozjebane
Potem jak co dzień, obudziłeś się na przerwie w brudnej kantynie w jakimś Januszeksie.
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ja też tydzień temu, wyszedlem z tygodniowego pobytu w hotelu Bristol, ruszylem w drogę i po kilku kilometrach, dokładnie tak samo rozjebałem swojego nowego Mercedesa. Rozmawiałem przez Samsung Galaxy s26 ultra z AL, chwilą nieuwagi i wszystko rozjebane
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ja już z nim więcej nie melanżuje. Baron jak się naćpa, to wszędzie widzi ukraińców. Masakra
No aktualnie nie ma. Ale rok temu jeszcze był. Przy głównej alei Pilsudzkiego. Możesz sprawdzić w necie. Ale ukraińcy na początku roku go wykupili, następnie zwolnili wszystkich pracujących tam Polaków, później go zamknęli i na końcu przekształcili w Żabkę