FixMix42 napisał/a:
A prawda jest taka że Pisuary jako pierwsze wpuściło bardzo dużo uchodzców i za to kase brali na szkodę polski a teraz się przypierdalacie do Tuska ? typowe dla bezmózgich pisiorów .
Cóż prawda jest taka że jeden chuj czy "PO" czy "Pis", pis wiele zjebało dlatego ludzie zagłosowali za czymś innym a teraz sytuacja jaka jest z naszym wojskiem dobitnie pokazuje że jedni i drudzy siebie warci. I ta hipokryzja ze strony koalicji wpierw napierdalanie na tą barierę na granicy a teraz ? Teraz sami chcą ją rozbudowywać. Tak samo co było z wyborczą puścili artykuł że jakaś ciapata Emi czy jak się zwała ta ciapata gówniara że niby zdechła na granicy puścili to chyba przed wyborami a po wyborach nagle sami przyznali że w sumie to chuja prawda żadna brudna Emi nie istniała. Wszystko po to by zrobić nagonkę na pis jak to jest nie humanitarne. Cóż polityka to jebana brudna gra i w niej nic nie ma znaczenia tylko puste pierdolenie aby obywatel dał na nich głos. Ja jestem za byciu w unii wiele nam jednak dała ale jestem cholernie przeciwny wpuszczaniu bydła chuj wie skąd.
[ Dodano: 2024-06-09, 20:48 ]
marcelo1992 napisał/a:
Musimy być solidarni i siebie wspierać rodacy .Te czarne obrzydliwe gówno,nie może sie panoszyć.
Dobrze by było ale coś czuje że chuj z tego ;/