Ja na przykład jestem za tym, żeby w podobny sposób dyskryminować katoli. Jakby nie patrzeć, to katolicyzm jest przyczyną znacznie większej liczby przestępstw niż jakkolwiek pojmowane "pedalstwo". Dlatego kocham kraje, w których ta zaraza jest ustawowo tępiona.
@McMenel Oczywiście, problem tylko z tym, że prawie każde EUROPEJSKIE państwo ma ujemny przyrost naturalny. W głębokim chuju mam resztę świata, kiedy widać coraz silniejszą ekspansje na tereny zamieszkiwane przez ludność cywilizowaną (czy. Białych) żółtych azjatów i naszych przyjaciół z bliskiego wschodu o kolorze skóry gówna ja martwię się o los właśnie białej cywilizacji, która stworzyła ten świat.
A na zarzut ze strony wiecznie pokrzywdzonych działaczy na rzecz praw zwierząt odpowiadam tak jestem kurwa rasistą.