Cyt. od autora nagrania:
„Panowie policjanci,ukarali mnie i osobę która wjechała we mnie ,mandatem w wysokości 250zł i 6 punktów karnych ponieważ oznajmili że wina była obustronna, mandat przyjąłem”
Wydaje mi się, że chujek z kamerką miał znak B-31 Pierwszeństwo dla nadjeżdżających z przeciwka. Czarny miał jakiś kwadratowy, więc zapewne D-5, ale nagrywający przejechał już cały mostek, więc pewnie wina obu.
no ok i...? Przecież gościu wjechał czołowo w inny pojazd. Nie będzie usprawiedliwienia, zabiorą mu prawko za coś takiego. Miał ustąpić, ale on już przejeżdżał, wiec co miał cofać za każdym razem jak ktoś nadjeżdża z naprzeciwka, czy jak niby?
Cyt. od autora nagrania:
„Panowie policjanci,ukarali mnie i osobę która wjechała we mnie ,mandatem w wysokości 250zł i 6 punktów karnych ponieważ oznajmili że wina była obustronna, mandat przyjąłem”
znak znakiem, a kurestwo kurestwem. Zaciśnie zęby, zaryzykuje rozbitym nosem od poduszki, urazami, a nie popuści. Bo ten drugi popełnił błąd!. Kurwa, w tym kraju nie trzeba wojny, sami się pozabijamy. Co za kurewsko zawistny naród. Szkoda że z politykami PO-PISu tak zawzięcie nie walczy. Jak całe życie byłem patriotą, tak teraz powoli się wstydzę być polakiem. P.s. mam nadzieję że temu czarnemu urodzi się dziecko w kolorze tła na sadolu. Tak po polsku mu życzę....
Niestety taki kraj i taka chora mentalność. Polak polakowi zawsze wrogiem, zwłaszcza za granicą tam gdzie akurat jeatem. Do tego 123 lata zaborów jeszcze pogorszyło sprawę. Walczymy miedzy sobą, a zdrajców popieramy u władzy. Jedyny sposób to wybić gorszą część narodu i zacząć od początku. Może z 5 milionów by zostało.
znak znakiem, a kurestwo kurestwem. Zaciśnie zęby, zaryzykuje rozbitym nosem od poduszki, urazami, a nie popuści. Bo ten drugi popełnił błąd!. Kurwa, w tym kraju nie trzeba wojny, sami się pozabijamy. Co za kurewsko zawistny naród. Szkoda że z politykami PO-PISu tak zawzięcie nie walczy. Jak całe życie byłem patriotą, tak teraz powoli się wstydzę być polakiem. P.s. mam nadzieję że temu czarnemu urodzi się dziecko w kolorze tła na sadolu. Tak po polsku mu życzę....