@ Algondo
"Może i pocisnął, ale ten h.R.A.B.I.A jest z tego samego miasta co ja i szczerze mówiąc, wcale nie zachowuje się inaczej, od jak to sam nazwał "Warszaffki". Lansuje się po klubach i barach, żąda darmowych drinków, "Bo on jest gwiazdą, był w takim, a takim programie". Raz kiedy był nalany w knajpie, chodził od stolika do stolika i pytał ludzi czy chcą autograf, większość nawet go nie rozpoznała, co go wkurzyło niemiłosiernie "No jak to, to nie wiecie kim ja jestem?!". O żądaniach zrobienia loda, kierowane do każdej napotkanej dziewczyny nie wspomnę "
Też jestem z Mielca i znam cały zespół. Piszesz człowieku i obrażasz wszystkich chłopaków! Byłem świadkiem podobnych sytuacji jak Ty i wiele z różnych źródeł słyszałem (pewnie Cię też znam, bo biegam do Studia i innych lokali) ale nie ze strony wokalisty, któremu to przypisałeś! Ustal najpierw fakty i wtedy je wypisuj na oczach innych, którzy nie znają Hrabiego i nie mają jak poznać. Kurwa! Mam dość takich debili jak Ty - zazdrosnych i pełnych nienawiści hejterów!!! Myśl głową a nie dupą!!!