Częstujcie się Youtubowicze
A teraz dorzucę do ognia.. Bawi mnie Wasz ból dupki. Korzystacie z DARMOWYCH aplikacji Google i macie do nich pretensje ,że chcą zarobić na Was.
Jak się nie podoba to wypad z Youtube. Nikt Wam nie każe mieć tam konta. Możecie oglądać filmiki bez konta przecież i powstrzymać się od komentowania jak Wam aż tak zawadza to Google+.
Swoją drogą zastanawia mnie co Wam przeszkadza założenie tam konta? Bo mi się wydaje ,że chodzi tylko o Waszą dumę bo Was do tego zmusili. Zapewne Wiele z Was ma Facebooka, i już zapomnieliście co się działo jak wprowadzili TIMELINE? Też był wielki ból dupki i nikt nie chciał do tego przechodzić a Was zmusili po dłuższym czasie. A teraz co?
Te akcje z BOBAMI to też dziecinada. Jeśli ktoś uważa ,że wielka firma przejmie się jakimś ludkiem z komentarza i zrezygnuje z serwisu na który wydała grube miliony to chyba wierzy jeszcze we wróżkę zębuszkę i darmowe doładowania. O petycjach nie wspomnę bo nigdy nie widziałam by jakaś chujowa petycja z internetu komuś pomogła. Zwłaszcza ,że każdy może się wpisać po 100 razy na nią z różnymi zmyślonymi imionami.
A teraz troszkę o przyszłości. Zaopatrzcie się w porządną dawkę maści na ból dupy bo kolejnym krokiem Google będzie weryfikacja Waszych imion i nazwisk. Ci którzy podali sobie Adolf Hitler albo zmyślone nazwiska albo stracą konta albo ich komentarze będą na szarym dole niewidoczne. A następnym krokiem Google będzie przymus bycia w Google+ jeśli używa się jakiegokolwiek produktu Google. Innymi słowy. Kupujecie telefon z Androidem i nie możecie korzystać w pełni z jego możliwości jeśli nie założycie konta na google+.
Przyzwyczajacie się albo od razu kasujcie konto. Ale powiedzcie szczerze ,że nie potraficie już funkcjonować bez produktów Google, Facebooka i innych portali..