, Chuja wiesz w dupie byłeś ! Jeszcze wiele się musisz nauczyć chcąc przebywać na Sadisticu. Ale widzę że być może kiedyś zaistniejesz tutaj jak Pan łowiący Kraby z tak chujowymi komentarzami ( filmy gorsze ) Pozdrawiam cię Panie Bongman
, Chuja wiesz w dupie byłeś ! Jeszcze wiele się musisz nauczyć chcąc przebywać na Sadisticu. Ale widzę że być może kiedyś zaistniejesz tutaj jak Pan łowiący Kraby z tak chujowymi komentarzami ( filmy gorsze ) Pozdrawiam cię Panie Bongman
Ja dla mnie to zwykle kurwisko ale co ja tam wiem
jak słyszę słowo tiktokerka, instagramerka to mnie kurwica bierze, co to w ogóle jest i kto to w ogóle obserwuje tak spierdolone filmiki.
Dymson przecież prawdę napisał. To co widzicie na filmie to według Was zachowanie normalnego człowieka?
dziewczyna, która reklamuje się publicznie aby wyrwać sprawnego i zamożnego ogiera. A nie czekaj...
Poniżej TIK TOK pani ASHLEY MATHESON.
Jakim trzeba być ohydnym i tępym gnojem, a do tego nienawidzącym kobiet, żeby napisać coś takiego jak ty?
Pytam się jakim?
Czym więcej widzę takich idiotów, to tym bardziej chciałbym żeby feministki przejęły w Polsce władzę.
Tym bardziej jak inni kretyni dają piwa dla takiego komentarza.
Mnie kurwica bierze jak spierdolone gnoje, które nic nie umieją i nic nie rozumieją, wypowiadają się na dany temat.
Powiedz po prostu ze jesteś tępy i nie rozumiesz o co chodzi z tymi tiktokerkami i instagramerkami.
Bądź szczery.
To jest TIK TOK ty baranie. Zwykła ZABAWA. Udawanie zabawnych scenek, próby tańca czy robienie śmiesznych min pod muzykę.
Jak można tego nie rozumieć, spinać dupę i obrażać kobiety.
Ona zarabia łbie i promuje siebie w Internecie, a nie szuka facetów.