Sajlenthill napisał/a:
No i to mi się podoba. I ten partyzant na plecy. Miód na moje oczy.
Hannibalndm napisał/a:
Ja pierdole dawno się tak nie uśmiałem jak kolo wyrywa lepe na pysk. Aż mu się gwiazdki pokazały Hahaha! a i doskonałe zakończenie dzieła. Dziadzia na drugi raz się zastanowi zanim zacznie trzepać skórą publicznie.
Na moje to dziadek jest odcięty od rzeczywistości, raczej nie zaćpany a schorowany psychicznie. Nic nie powiedział, tylko się gapił jak dziecko i jak takie trzyletnie dziecko wsadził sobie rękę w majtki bo mu tak przyjemnie. Do tego stanu przekonuje mnie jego reakcja na wpierdol, taki otumaniony odwrót bez jakiejkolwiek agresji, a raczej pełen niemocy. Po za tym wygląda raczej schludnie, więc mógł komuś dziadek spierdolić z domu, takie rzeczy się zdarzają. Lepiej jednak od razu wjechać w kolesia z partyzanta, w kolesia który może nie odpowiada już za swoje czyny bo jest pół warzywem, niż się odrobinę zainteresować, no kurwa. Oczywiście jeszcze filmik nakręcić dla poklasku. Jakoś wątpię, by kamerzysta wcześniej zapytał się zwykłym "what the fuck man?", bo brak odpowiedzi i reakcji dziadka powinien dać tu młotowi do myślenia, że ma do czynienia z kimś chorym, a nie zwykłym zboczeńcem.
Potem zdziwienie, jak zamyka się niepełnosprawnych za kradzież batonika.