Odezwał się ten co ma jaja po kolana. A mnie wkurwia jazda na kaczkę, bo co bo tak jest modnie. Bo tak jest fajnie. Przygłupy oglądające MTV i jebanego truposza z dziurą w głowie co zwie się Czesio.
SQT napisał/a:Mów to tym co w obrażaniu Kaczyńskiego używają jego kotaTrzeba mieć poważny uraz psychiczny i kompleksy żeby w obrażaniu kogoś używać jego rodzinę....
Wg ciebie "jazda na kaczkę" jest bo jest modna? Po kampanii wyborczej, w której opowiada, że nie ma postkomunistów tylko działacze lewicowi, a po przegranej pierdolić, że w Polsce nie ma demokracji, że Komorowski jest jak Napieralski (któremu wcześniej wchodził w dupę) i Zapatero? Kiedy pierdoli z tej zasranej mównicy, że nie można oszukiwać i przeinaczać znaczeń słów jednocześnie udawać wielkiego działacza solidarności? Popierając otwarcie Radio maryja, TVTrwam i inne tego typu ścierwa, które mogą dać mu parę dodatkowych punktów w słupku??
Mów to tym co w obrażaniu Kaczyńskiego używają jego kota
Ty teraz poważnie? Argumenty się kończą i trzeba porównać kota do matki?
A gówniarze to podchwycili i wypisują na forum debilne teksty myśląc, że są fajni.
pocisk to ja mam z debili, którzy dają się robić w konia przez PO
A baba ma wściekliznę macicy.
Co gadał Tusk przed wyborami parlamentarnymi? Co gadał Komorowski przed wyborami prezydenckimi? Oni nie kłamali? Ale jazda jak zwykle na Kaczkę bo to wszystko jego wina....
Gdzie ta druga Irlandia a Japonia? Haha a Wałęsa który nogi Kwaśniewskiemu mówił że nie poda. A nie dawno jak się obściskiwali. Masz swoich prawdomównych bożyszczy.
A co jak Ci kurwa na opakowaniu od pasty do zębów napiszą, że nie wybiela zębów a druga tak mimo, że to jest przekoloryzowane to kupisz tą gorszą? Pozatym Irlandia jest tylko jedna, Japonia jest tylko jedna więc naucz się co to jest symbol, alegoria, metafora. Lepiej ty dojdź do władzy i pokaż jaki to jesteś prawdomówny - w zacofanym technologicznie kraju, gdzie ludzie nie mają do siebie szacunku, powiedz ludziom, że nie dasz zrobić przez 4 lata nic konkretnego i zażądaj oklasków za zbudowany orlik za unijne pieniądze.
"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy." ~Józef Piłsudski
"A jakie nasz naród ma wady? Ksenofobia, antysemityzm, pijaństwo, lenistwo, chamstwo, brud, tandeta, głupota polityczna, analfabetyzm, rusofobia..." ~Władysław Pasikowski
Róbcie sobie teraz po mnie pocisk itd. mam to gdzieś, wątek czytam tylko raz i do niego nie wracam. Kozaczcie dalej kto użyje więcej wulgaryzmów.