a jaki argument jest za tym, żeby Korwin rządził w kraju. Tak populistycznego kolesia dawno nie widziałem. Zamknąć ZUS, płacić 10% podatku albo w ogóle nic, prywatna służba zdrowia itd. Tylko odpowiedzcie sobie na pytanie 'co by było gdyby rzeczywiście do tego doszło'. A wiadomo co by było, jeszcze większy ciemnogród z pajacem z berłem na czele. Jesteście oślepieni jego słodkim popierdywaniem, głupim wpierdalaniem się w słowa (ala Wojewódzki) bez argumentów tylko pretensjonalnie i wulgarnie.
No tak, znowu banda wyznawcow. "Korwin mistrz, a kto mysli inaczej ten ograniczony debil". Chuj wam w dupe.
a jaki argument jest za tym, żeby Korwin rządził w kraju. Tak populistycznego kolesia dawno nie widziałem.
a jaki argument jest za tym, żeby Korwin rządził w kraju. Tak populistycznego kolesia dawno nie widziałem. Zamknąć ZUS, płacić 10% podatku albo w ogóle nic, prywatna służba zdrowia itd. Tylko odpowiedzcie sobie na pytanie 'co by było gdyby rzeczywiście do tego doszło'. A wiadomo co by było, jeszcze większy ciemnogród z pajacem z berłem na czele. Jesteście oślepieni jego słodkim popierdywaniem, głupim wpierdalaniem się w słowa (ala Wojewódzki) bez argumentów tylko pretensjonalnie i wulgarnie.
Haha Kiedy tylko pojawia się Janusz, można spodziewać się dwóch zwrotów:
lewackie ścierwa
brak argumentów
Koleś jest niewątpliwie inteligentny, ale ma w moim przekonaniu utopijne poglądy, a że w internecie jego zwolennicy (których w rzeczywistości jest niewielu) są nadaktywni robi się straszna napinka.
@Slonx
Idiotami możesz nazywać swoich chłopaków więc mordę stul i masz tu trzy kwiatki
Wprowadzenie monarchii.
Całkowita prywatyzacja służby zdrowia.
Zniesienie kar dla dających łapówki i możliwość zachowania korzyści jakie w ten sposób zdobyli.