Wysłany:
2016-08-21, 13:14
, ID:
4664733
30
Zgłoś
Brawa dla konia. Patrzyłem na to i patrzyłem i nadziwić się nie mogłem, że mu kopyta nie połamały się pod ciężarem tego spasionego debila.
Uważam, że grubasy z otyłością (otyłość = >25kg nadwagi) powinny mieć wyższe składki zdrowotne bo nie rozumiem czemu cały naród powinien się zrzucać z podatków na dziesiątą operację bajpasów dla kogoś kto CELOWO zrobił z siebie jebanego tucznika. (sorry Batory ale nikt nie kładzie się spać chudy a budzi się świnią i patrząc w lustro dziwi się JAK TO SIĘ MOGŁO STAĆ?)
Sam może ze 2-3kg mógłbym zrzucić ale jakoś jak widzę te foty ze stanów gdzie hipermarkety zamiast wózków sklepowych mają te jeździdełka dla spaślaków ważących po 200kg to tracę wiarę w ludzkość.
Albo te jebane spaślaki co wegetują w łóżkach ważąc absurdalne 200-500kg i samemu nie mogą sobie dupy wytrzeć jakby nie okno nie wiedzieliby jak wygląda kurwa słońce. To już w ogóle patola. Bo kurwa sami nie mogą wyjść z pokoju bo się nie mieszczą i kurwa to oznacza, że ktoś ich dalej tuczy i tuczy i tuczy jak świnie na ubój zamiast odciąć od żarcia i jebnąć im dietę a nie po 50 hamburgerów na śniadanie, 2kg obiad i 3kg kolację.