Widze ze duzo tu ludzi inteligentnych. Prawdziwi kurwa analitycy wojskowi niczym niejaki brodacz z videoprezentacji.
Z najgorszej strony pokazala sie jednak nasza opozycja oraz jej media ktore od poczatku konfliktu stawaly po stronie bialoruskiej co jest moim zdaniem niedopuszczalne i dopiero ta sytacja pozwolila mi spojrzec z innej strony na niedawną propozycje ustawy o mediach, i dzis ją popieram.
Spiewka zarowno opozycji jak i naszych cudownych mediow zmienila sie dopiero wtedy jak zaczely naplywac pochwały oraz glosy poparcia z calej Europy a sondaze dls pis rosnac. Jebane marionetki.
Twoja mama mądra babka, ale coś jej ne poszło z wychowaniem własnego bachora. Strzelać i do dzieci jako pierwszych, przyszli terroryści wysadzający się w centrum europejskich miast i latający z maczetami w środku dnia. Biedy na własnym podwórku nie mamy? Im pomagajmy a nie jakimś robakom z drugiego końca świata.
i tym sposobem pejsy napuszczą na siebie jeden słowiański naród na drugi. A na gruzach zbudują Polin.Białorusini są nam najbliżsi mentalnie ze wszystkich wschodnich sąsiadów. Rzeczpospolita Obojga narodów to byli głownie oni a nie Żmudzini zasiedlający tereny obecnej Litwy
Myśle ze Czesc z was ma dzieci… przypmnijcie sobie jak córka czy syn miało 3 latka. Wesołe uśmiechnięte kochane dziecko. Tam tez są takie dzieci. Wiem, może mało ale jednak są! I taki maluszek mówi tacie ze jest mu zimno, w środku nocy, ze jest głodne, ze się boi a rodzic ze łzami w oczach robi co może żeby pomoc. Ostatnio nawet widziałem moja mama, 50 lat daje durne komentarze typu „ strzelać zabić „ itp… wstyd mi za nią. Ludzie co sie stało z tym społeczeństwem. Jedna wielka nienawiść. Zaraz będą durne komentarze typu: to sobie ich do domu weź. Hmm gdybym mógł to bym wziął jaka rodzine , pomógł tacie z praca i dał jakiś start ale prawda jest taka ze nie mogę ! I dobrze wiecie ! Poj***ny świat….
Myśle ze Czesc z was ma dzieci… przypmnijcie sobie jak córka czy syn miało 3 latka. Wesołe uśmiechnięte kochane dziecko. Tam tez są takie dzieci. Wiem, może mało ale jednak są! I taki maluszek mówi tacie ze jest mu zimno, w środku nocy, ze jest głodne, ze się boi a rodzic ze łzami w oczach robi co może żeby pomoc. Ostatnio nawet widziałem moja mama, 50 lat daje durne komentarze typu „ strzelać zabić „ itp… wstyd mi za nią. Ludzie co sie stało z tym społeczeństwem. Jedna wielka nienawiść. Zaraz będą durne komentarze typu: to sobie ich do domu weź. Hmm gdybym mógł to bym wziął jaka rodzine , pomógł tacie z praca i dał jakiś start ale prawda jest taka ze nie mogę ! I dobrze wiecie ! Pojebany świat….
Wiesz? Nie do końca się z tobą zgodze. Wiesz kto jest najbardziej radykalny? Te dzieci, które przyjezdzaja do zachodniego kraju. Czyli tutaj masz rację. Ale z drugiej strony, powiem tobie, że w mojej okolicy działa lika gangów tzw. troublemakers, czyli gówniarze, którzy szukają na dzielnicy chuja dod dupy. I wiesz co? Prawie sami, to rodowici Angole, tylko kilku czarnych jest. O dziwo, to przestępczość wśród muzułmanów jest niska, bo rodzice trzymają te dziaciaki krótko.