Nie wiem, jak Koniec Świata, ale ja właśnie nienawidzę takich patafianów jak ty, bo kocham Polskę, jej wspaniałą historię i tradycję, której nacjonaliści nie znają i nie chcą znać, bo im wystarczy parę idiotycznych hasełek.
Wasza wiara to jakieś pogaństwo i nienawiść bliźniego, robienie z Jasnej Góry jakiegoś kurweskiego grajdołka z racami i debilnymi hasełkami. Biedny Kościół, który wydał św. Tomasza, a ma mieć takich obrońców jak wy.
Honor i duma? To śmiech na sali.
Typowy kibol nie jest jednak znawcą historii.
@Angel
Te kibolskie śmiecie myslą, że jak pójdą sobie na pielgrzymkę jasnogórską, albo zorganizują jakąś drobnostkę charytatywną to ludzie zaczną ich kochać.
Zastanawiam się czy osoby tak usilnie broniące ugrupowania kibicowskie są tak zaślepione, że nie widzą tego co się dzieje.
Prawie każdy klub posiada stowarzyszenia kibiców zrzeszający zarówno osoby odpowiedzialne za oprawy i doping, organizację wyjazdów jak i chuligankę. To to samo stowarzyszenie odpowiada za organizację zbiórek dla dzieciaków jak i za planowanie ustawek i rozrób (oczywiście ciemna strona "kibicowania" nie jest oficjalna). Po części to te same osoby które potrafią pomóc dzieciakom z domu dziecka innego dnia wdają się w stadionowe i poza stadionowe burdy.
Najłatwiej jest powiedzieć potem "to nie my", "my pomagamy dzieciom" , "nie wrzucajcie nas do tego samego wora".
Wiec czemu sami nie zajmiecie się tymi zadymiarzami którzy tak negatywnie wpływają na wizerunek polskiego kibica?
Oczywiście nie wszystkie wybryki od razu trzeba przypisywać jednym bo czasem wystarczy nawet kilku pijanych "pikników" i rozróba z policja gotowa.
Sam jestem kibicem i chodzę na mecze ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby dać komuś w mordę za to że jest kibicem innego klubu.
@Marekbezjajek
Był kiedys pożar od rac na stadionie bodajrze w Anglii i zginieło tam nie mało ludzi.
A tekst typu "wybij czarne owce na statnionie" nie no prosze cie, typowe myslenie kibola. Jebany Fizol bez mózgu. Chodzi o to, żeby ich wyrzucić z klubu. Robisz zadyme to do widzenia, kibicuj se dalej ale nie jestes w klubie. Jesteś chamem i prostakiem to zostajesz wyrzucony. Ale tak sie nie dzieje. Dlaczego? Bo w tych klubach są kibole i tyle, a ta czała otoczka charytatywna i pielgrzymki to takie jebanie murzyna w bambus.