Patrząc po komentarzach wszyscy jesteście pizdami jednostrzałowymi. Kurwa pilka nozna nie, walki nie, motory nie. Ja jebie. Czym Wy się zajmujecie w zyciu? Serio jesteście takimi pizdami co z piwnicy nie wychodzą i śpią z rodzicami, a jedynym zajęciem w życiu które dodaje adrenaliny to wyjście samemu przed dom po pocztę?
Nie zapomnij dupy podetrzeć jak skończysz, bo biały ortalion upierdolisz brązem.
Mogę Tobą podetrzeć. Bo wątpię, że w ryj byś mi takie słowa powiedział. Ale jasne, w Necie każdy kozak, a po spotkaniu jestem pewien, że wygladalbys jak ten z filmiku.
Z tym, że on ma jaja i wytrzymał tyle strzałów, Ty po jednym byś prosił o zaprzestanie, a po kolejnym byś już nie był świadomy, że jesteś okładany.
No ale cóż. Żyj sobie w swojej bańce, w której jesteś nietyklany, bo sprzed kompa nie odchodzisz
Ale Ty jesteś męski i stanowczy. Napewno tak by było. W życiu nie odważył bym się ci tak powiedzieć prosto w twoją nieskalaną i inteligencją twarz. Przepraszam za słowa bo nie wiedziałem że piszę do mistera dożynek Podlasia 2023.
Ale Ty jesteś męski i stanowczy. Napewno tak by było. W życiu nie odważył bym się ci tak powiedzieć prosto w twoją nieskalaną i inteligencją twarz. Przepraszam za słowa bo nie wiedziałem że piszę do mistera dożynek Podlasia 2023.
Nie wiesz kim jestem, jak wyglądam, a tym bardziej jakie mam wykształcenie, a wchodzisz właśnie na ten temat. Chłopcze takich jak ty jest na pęczki w Necie. A rzeczywistość szybciutko ich weryfikuje. Typowy internetowy debil
Najpierw naucz się poprawnie pisac "na pewno", a potem miej czelność coś o inteligencji pisać. A na Podlasiu nigdy nie bylem i nie mam zamiaru jechać