kurwa byś chociaż domontował jakoś tę kupę.....btw sam też miałem kiedyś taką zajawkę z obserwacją, co dzieje się z torowiskiem podczas przejazdu, na cel wybrałem Thallys w Belgii, pociąg w stylu ICE czy TGV, prędkość z jaką chciałem go nagrać to 349 km/h - niestety wejście na torowisko to istny fort Knox, płoty na 10m, woda, kamery itp, przy trzeciej próbie zjawiły się jakieś służby które wytłumaczyły mi, że jak tam wtargnę to nawet do 2 lat puszki, grube wykroczenie - odpuściłem sobie..
W chuj fascynujące...
Najpierw 50 sekund w których nie dzieje się nic a potem kolejne w których też nic się nie dzieje... jeszcze jakby się chociaż ktoś zesrał na to Go Pro.... W chuj dobry materiał...
Powiem ci co jest w tym fascynujące ćwoku (tak to jest wycieczka osobista)
a no to że przy około 120km/h prędkość tego pociągu to około 35 metrów na sekundę....
Na filmie pociąg przejeżdża nad kamerą przez około 60 sekund ?
Wiesz co to oznacza ? Że pociąg ma długość około 2000m... czyli dwóch kilometrów....
A to jednoznacznie pozwala stwierdzić że jest dłuższy niż wiocha w której żyjesz
Mało tego.. wiesz jaka moc jest potrzebna żeby rozpędzić takie bydle do takiej prędkości i ją utrzymywac ?
Nie wiesz.. ja też nie - ale pewnie zaraz ktoś to policzy