[...] Jaszczompu [...]
[...] w jakis trans wrzucania ostatnio wpadles i choc troche hurtem idzie to [...]
jaszczempiu. Tak, piszemy małą literą - jaszczempiu.
Mniej śpię, więcej szperam, staram się wrócić do starej formy co mam nadzieję nastąpi już niebawem.
...
Mnie osobiście nie cieszy opcja, że miałbym leżeć przez 4 lata na onkologii czekając na kolejne chemioterapie. Niech mnie teraz ktoś zacytuje i powie, że pierdolę od rzeczy. Tak tylko, dla potwierdzenia mojej tezy ; >
Wiem, za mało jestem na forum i takie tam pierdolenie większości, która nawet się nie zastanawia nad tym, co mówi, ale jest wyraźna granica między debilizmem, z którego należy się śmiać, a chorobami losowymi, które ze śmiesznością mają niewiele wspólnego.
Mnie osobiście nie cieszy opcja, że miałbym leżeć przez 4 lata na onkologii czekając na kolejne chemioterapie. Niech mnie teraz ktoś zacytuje i powie, że pierdolę od rzeczy. Tak tylko, dla potwierdzenia mojej tezy ; >
Niesmaczne to w chuj.
Wiem, za mało jestem na forum i takie tam pierdolenie większości, która nawet się nie zastanawia nad tym, co mówi, ale jest wyraźna granica między debilizmem, z którego należy się śmiać, a chorobami losowymi, które ze śmiesznością mają niewiele wspólnego.
z pełnym szacunkiem, ale po chuj te zdjęcie? nie schodźmy na psy jak demotywatory. Niedługo będą tu zdjęcia świnek morskich i papużek... o.O
a chorobami losowymi, które ze śmiesznością mają niewiele wspólnego.
Mnie osobiście nie cieszy opcja,
nie cieszy - NIE ZNACZY, KURWA, TO SAMO CO - nie śmieszy.
Ps. To forum jest dla takich ludzi, których śmieszą rzeczy inne niż wszstkich. Często niesmaczne i takie, o których w nowym, towarzystwie się nie mówi. Jeśli nie należysz do tych ludzi