Wysłany:
2013-05-09, 16:23
, ID:
2110149
1
Zgłoś
Nie chodzi o to żeby się cieszyć z 800 zł. Zresztą sory, 800 zł to zarabiają ludzie którzy nic w życiu nie zrobili albo po prostu pechowcy. Ale lepiej zarabiać 1600 zł na call center, gdzie wystarczy mieć maturę i nie być upośledzonym umysłowo, niż tak jak w chuj moich znajomych twierdzi że taka praca jest zła i nie warta zachodu. Że im wystarczy dać szansę. Błagam, nieudacznik będzie nieudacznikiem nawet jak będzie mieszkał w elegancji francji. Ja np w call center zajebiście dużo się nauczyłem obycia z ludźmi, przyzwyczaiłem się do polskich nastrojów i takie ciągle jęczące pizdeczki jak większość, nie robią na mnie wrażenia. Praca fizyczna za ciężka, nie przy kasie, nie przy telefonie, nie w policji ani w wojsku, studia po co mi nie potrzebne, wystarczy dać mi szansę itd itd. Słuchałem tego przez parę lat jak zadawałem się z nieudacznikami. Wystarczyło zdecydować że trzeba coś robić w życiu i jakoś się ruszyło. 1600 miesięcznie, w wakacje dorabianie w promocji nad morzem (no ale tutaj trzeba też jakoś się prezentować i zmieniać gacie choć raz w tygodniu), a później się rozkręciło...tylko trwało to dłużej niż myślałem. I takich osób jak ja jest wiele, tylko większość po prostu nie ma czasu ani ochoty siedzieć na jakimś sadisticu i wam tłumaczyć...barany!!!