Wysłany:
2014-07-25, 13:47
, ID:
3376134
5
Zgłoś
Aż założyłem konto, bo mnie jasny chuj strzelił.
Macie najebane w tych deklach. Ja rozumiem pośmiać się z kawałów o plantacjach bawełny, złodziejach czy innego rodzaju czarnych raperach-zasiłkowiczach z juesej, ale nie widzę powodu żeby wyśmiewać tak tragiczne nagranie jak to.
Chciałbyś jeden z drugim żyć w takich warunkach, że wychodzisz z kolegą pokopać gałę a jakaś mina albo inna bomba upierdala Ci nogę i własny kolega ujebany Twoją krwią musi ratować to co z Ciebie zostało?
Jebnijcie się czasem w te puste łby. Gówno mnie obchodzi że to sadistic i że niektórzy tutaj wmówili sobie, że upoważnia to ich do bagatelizowania każdej tragedii.
Czasem mam wrażenie, że internet odebrał ludziom rozum już doszczętnie. To że coś jest kurwa nagrane "murzyńskim wynalazkiem" i oglądasz to na ekranie monitora, nie oznacza że jest to zabawne czegokolwiek by nie przedstawiało.
Jak dostaniecie w swoje ręce filmik gdzie kogoś gwałcą to będziecie przy tym walić konia?
Ja rozumiem, że u obecnej tutaj pryszczatej młodzieży terminy takie jak empatia, rozsądek, humanitaryzm i poczucie jakiegokolwiek współczucia są obce, ale są pewne granice których najgorsze zwierze by nie przekroczyło.
Ciesz się jeden z drugim, że żyjecie w tej zajebistej Polsce i możecie spędzać całe dnie na wyśmiewaniu czarnuchów z ujebanymi nogami albo zdychającymi z głodu, a w międzyczasie trochę pojebiecie na Tuska i zarzucicie kilka piwek za wzruszający materiał o o Powstaniu Warszawskim.
Gdyby Ci którzy walczyli i ginęli o to aby ten kraj był wolny zobaczyli jakie bydło w nim żyje, coś czuję że zastanowiliby się dziesięć razy czy nie lepiej samemu wjebać się do komory gazowej i przerwać istnienie takiej nacji.
Wpierdala taki jeden z drugim obiadek od mamusi i pluje żarciem na monitor bo zobaczył przezabawnego czarnucha któremu urwało nogę. No zajebiście zabawne. Co za małpa jebana. Mogło mu jeszcze rękę upierdolić.
Wkurwiłem się. Od 7 miesięcy nie palę, ale jak widzę coś takiego to naprawdę wystawia mnie to na sporą próbę siły charakteru.
I uprzedzę posty w stylu "to jest sadistic, jak Ci się nie podoba to wypiedalaj."
Jak Ci się mój post nie podoba to sam wypierdol do takiej Afryki i pooglądaj sobie okaleczone dzieciaki w realu i tam powiedz im że są czarnymi małpami i pośmiej się im w twarz że jak im ujebie nogę to wiją się jak piskorze.
Debilu jebany.
Są pewne granice do chuja.