Jak mu wyskakuje w mózgu ikonka ładowania i okienko "program mózg nie odpowiada" to zaczyna mu kapać ślina z gęby.
Czy twój kolega czasem nie popala jakiejś gandzi?
Lagi mózgu są objawem uzależnienia od marihuaniny. Każdy palacz zielska zamula.
Jak mu wyskakuje w mózgu ikonka ładowania i okienko "program mózg nie odpowiada" to zaczyna mu kapać ślina z gęby.
Czy twój kolega czasem nie popala jakiejś gandzi?
Chuj go wie, kiedyś na pewno lubił sobie zapalić, a w liceum to parę razy widziałem jak biegał maratony po parę dni.
Ale już od dawna spokojny, rodzinę ma i prace.
@Jorgen88
neuropsychologia.org/neurologiczne-objawy-boreliozy
Tutaj jest napisane że czasem występują encepencefalopatie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.O czym my to?
Wracam do argumentu z Niemcami, mówisz że to co się u nich dzieje cię nie obchodzi.
No ale przecież to jasno pokazuje jaki mają stosunek do tych szczepień, mimo że ryzyko zachorowania będzie u nich podobne( może nie mają chorych na odedzałach zakaźnych) ale my swoich też do końca życia nie trzymamy pod kluczem. Dlaczego uważasz że mój argument jest bez sensu?
Ryzyko zachorowania u nich jest podobne, jednak nie decydują się na podobne kroki jak w polsce.
Kurwa, teraz poczytałem trochę na temat szczepień za granicą i okazuję się że macie racje. Niemcy wprowadzają szczepienia obowiązkowe i mój argument był z dupy.
Wygląda na to że różne kraje prowadzą różne programy obowiązkowych szczepień lub zachęcają do nich na podstawie występowania tych chorób.
No może faktycznie, kurwa nie lubię się mylić.
I tak chuj wam w dupe.