Złapali ich. Ten, który strzelał, dostał dożywocie bez możliwości warunkowego zwolnienia. Pozostali dwaj - 40 i 30 lat.
Dlaczego wszyscy napinają się o "psa" a nikt mnie nie pochwalił za "pana policjanta"? Czyżby internetowi chuligani i napinacze widzieli tylko to, co chcą widzieć, czyli to o co można się dosrać?
@kustoszpan
widze, że kolega z policji.
Wg. mnie policjant powinien siedzieć na dupie w komendzie i czekać na wezwanie. Wszyscy policyjni zwiadowcy, patrole, kontrole osobiste na ulicach to kurestwo i gdybym miał na tyle jaj to sam bym do tych kurw strzelał. Rozumiem, że np. kogoś napadli, jest telefon na 112 i jedzie policjant, ale patrole to tylko marnotrawienie paliwa i wpierdalanie się w życie innych ludzi.
Trzeba zauważyć różnicę między policjantem, z ktorym można się dogadać jak z człowiekiem, a kurwą, zwaną inaczej psem, która wpierdala ci ręce do kieszeni, trzepie chatę i samochód.
Policjant to normalny człowiek chcący pomagać ludziom, pies to zwykła kurwa która dostała kopyto i uważa je za przedłużenie chuja.
Śmierć psom i ich rodzinom, co by sie kurewskie geny nie rozpowszechniały. tyle w temacie
kustoszpan, czytałem twoje posty pod wieloma tematami i wiem, że nie jesteś napinaczem. Nie wiem czemu się tak uczepiłeś o tego psa. Tak mi się skojarzyło i tak napisałem. Nie miałem zamiaru obrazić tego policjanta (jak oglądam ten filmik to mnie kurwica bierze i żałuję, że cała trójka czapy nie dostała) ani w ogóle policji, tym bardziej amerykańskiej, która jest najlepsza na świecie moim zdaniem.
Gdyby każda pełnoletnia osoba miała prawo posiadania broni, to patrole byłyby zbędne, a tak kurwa dorwie się do kopyta i leci na pewniaku, bo przecież jak coś strzał ostrzegawczy zawsze może być tym drugim strzałem. Sam trafiłem na taką szmaciure jak w nocy z koleżkami piwko piłem, kulturalnie, bez krzyków, hałasu, wszystkie śmieci do śmietnika i podjechała lodówa. Po 100zł mandatu, wylewanie browarów, jak mi pies kazał wyciągać wszystko z kieszeni to odmówiłem i zaczął się do mnie z łapami rzucać, więc naturalnym odruchem obronnym mu zajebałem. Oczywiście w kajdanki, przekopa od czterech psiarzy, jeszcze w drodze na komendę cwel mi klamkę do głowy przystawiał. A teraz odpowiedzcie se sami, czym jest policja w tym kraju. Jak dla mnie to kurestwo trzeba tępić.