O kurwa, to najzabawniejsze, co zobaczyłem tutaj od bardzo dawna. Ten kulawy typ mógłby grać w horrorach, gówniaki darcie mordy pierwsza klasa.
Ale raczej ustawka z plastikowym toporkiem, bo zero krwi, pewnie na postrach aby dzieci nie wpuszczały nieznajomych.
elegancko rozjebał małe płaczące gówna, jak ja nienawidzę dzieci kurwa bym auswitz zrobił wyłącznie dla dzieci jakbym mógł
Głupie brudne cwele, życiowe niedojdy i niedojeby, społecznie nieakceptowalne odrzuty na których inni patrzą na codzień z pogardą, tak widzę i raczej się nie mylę, tych wszystkich twardzieli co tutaj heheszkują. Kurwo jebana jedna z drugą, zwyrodniały śmierdzący zatęchły stulejarzu, pokazałbym Ci taki sadistic, że swoje własne gnijące upierdolone kończyny przez miesiąc zastanawiał się jak złapać żeby z głodu wpierdolić
Jako ojciec, chyba najmocniejszy film do tej pory jaki tu od lat widziałem.... i żałuje że go widziałem...piątek mam rozjebany.
Nie widzisz plamy krwi na podłodze dziecka przy drzwiach?
Weź zrób światu przysługę i się z mostu spierdol zjebie.
założenie konta 2020
liczba komentarzy 6
liczba dodanych tematów 0
Przez 3 lata, cioto, nie nauczyłeś się, że w chinach to bez znaczenia, czyś młody czy stary, czyś chłop czy baba.
Jak dziad bierze w rękę młotek/siekiere to idzie odjebać swoją starą, albo właśnie wnuki - niekoniecznie swoje.
Jak młody bierze tasak, znaczy że idzie zajebać na środku ulicy swoją dziewczyne.
z 3 lat które. chłopcze, tutaj z nami jesteś, pamiętam przynajmniej 3-4 "ostre" filmiki z ChRL, gdzie ofiarami brutalnej napaści byli baaardzo małoletni.
Nawet ostatnio ktoś wrzucał kilka tamatów gdzie znecali się nad maluchami i 90% filmu to chinole.
ALE
skoro rusza cie filmik o osobach których nie znasz, nie widziałeś, nie masz żadnego związku emocjonalnego z nimi to jeżeli nie już, to za chwilę, będziesz biegał z torbą z mcdonald i uciekał przed SG by biednym uchodzcom, dać papu.
a, i coś pierdolicie o tym, że to jakiś włamywacz.
Znając chinczyków, a znajomość tą zbudowałem w 95% na sadolu, to ich dziadek jest a nie obca osoba
Drzwi wejściowe otwierające się poprzez przesunięcie w bok??
A co to kurwa star trek jakiś???