Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówOstatnio zauważyłem ostry wysyp tego typu nagrań zarówno tu, jak i na podobnych portalach. Zjawisko nasiliło się z jakichś konkretnych powodów (np. wojna), czy po prostu zaczęli to częściej nagrywać i wrzucać?
Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Ja już od dłuższego czasu obserwuję wysyp materiału z kacaplandii nie tylko takiego ale i drogowego, skoczków itp. itd. A ponoć ruch do ruskich jest cenzurowany...
Wiem VPN, ale jakoś tego za duzo.
Ostatnio zauważyłem ostry wysyp tego typu nagrań zarówno tu, jak i na podobnych portalach. Zjawisko nasiliło się z jakichś konkretnych powodów (np. wojna), czy po prostu zaczęli to częściej nagrywać i wrzucać?
Już Wam tłumaczę. Otóż albo to nasi ukrzy sojusznicy sobie wojenkę informacyjną prowadzą, korzystając z obfitości takich materiałów (wszak zohydzenie przeciwnika i jego dehumanizacja, to od dawien dawna element wojny - teraz w czasach internetów się to tylko nasiliło), albo "bohaterowie" w wieku poborowym, którzy siedzą u nas, a powinni być tam, ocieplają swój wizerunek na zasadzie: "może jesteśmy chujowi, ale spójrzcie na nich", albo Polacy, pożyteczni idioci bronią za wszelką cenę robienia metaforycznej laski banderowskim kurwom. Przecież te nacje są takie same. Dla porządku zapytam (Polaków): który z Was odróżnia język ukrzy od ruskiego?