Mnie mąż nie bije lewaku i ma więcej tolerancji niż ty halmana w sobie żegnamWracaj do kuchni bo ci sie jedzenie przypali , chyba coś ci sie pojebało.. każesz nam tolerować bandytów/patosów i kryminalistów..
Kogoś co niszczy mienie publiczne czyli za nasze pieniądze kogoś kto jest zagrożeniem dla otoczenia jak i samego siebie choć jego samego mi nie szkoda...
Widać ty lubisz jak cie mąż bije i po wszystkim mu jeszcze dziękujesz..
ciekawi mnie to jak kiedyś będziesz miał dziecko i wybierze kibicowanie Choć wątpię od anala jeszcze się nie urodziło To co wtedy napiszesz?Wracaj do kuchni bo ci sie jedzenie przypali , chyba coś ci sie pojebało.. każesz nam tolerować bandytów/patosów i kryminalistów..
Kogoś co niszczy mienie publiczne czyli za nasze pieniądze kogoś kto jest zagrożeniem dla otoczenia jak i samego siebie choć jego samego mi nie szkoda...
Widać ty lubisz jak cie mąż bije i po wszystkim mu jeszcze dziękujesz..
Czy uważasz że klub który kochasz i masz swą pasje to nie rodzina Nie wkładaj wszystkich do jednego worka
Potraficie obrażać tylko innych Kibiców ,wiarę itp a rzadacie tolerancji w podłóg siebie Jesteście tak zajebiście tolerancyjni że brać przykład tylko z was
Mnie mąż nie bije lewaku i ma więcej tolerancji niż ty halmana w sobie żegnam
ciekawi mnie to jak kiedyś będziesz miał dziecko i wybierze kibicowanie Choć wątpię od anala jeszcze się nie urodziło To co wtedy napiszesz?
Czemu mam wracać do kuchni ? Tak traktujesz kobiety ? To ty wróć i nie wracaj
Nie dzielcie skóry na Niedźwiedziu cioty Dla was to ważne marsze tolerancji i walenie w dupę ze wzajemnością a potem lodziki w pobliskim parku i gangrena się rozprzestrzenia Prawdziwy kibic broni swoich barw tak jak prawdziwy Polak będzie bronił Coś nad? Rurkowe cioty?
Facet musi mieć jaja między nogami Nie między oczami żałośni hipokryci
Geniusz z ciebie cwelu w dupę jebany pedale