Halman napisał/a:
coś cię boli? pokaż mi kogoś kto nie "kradnie" nagrań z innych serwisów łącznie z tobą. Więcej; pokaż mi inne serwisy które sobie nie podkradają wzajemnie filmów. Wiec nie dopierdalaj się do rzeczy oczywistych póki mam do ciebie resztki szacunku.
Chłopie, ma być czarny humor to jest.
Nie wiem, co ci tak puszczają spawy?
Stresuje cię ta robota widzę.
Za szacunek to masz płacone i nie żebym ci żałował, bo ban ciebie nie dotyczy jak mniemam.
Wkurza mnie tylko twoje podejście do innych. Nie ma w nim krztyny humoru, tylko chamskie protekcjonalne dojeżdżanie.
Teraz wiesz, jak to jest obrywać własną bronią.
Nie wszyscy muszą być tobą, więc wyhamuj trochę w komentowaniu wstawek innych.
Mimo, że ktoś wstawi coś słabszego, nie musi od razu być oblewany gnojem. Choć wiem, niektórym to imponuje, ale nie tędy droga do utrzymania poziomu strony.
Często zachowujesz się jak pan i władca, któremu należy się cały splendor, a wszyscy inni mają być dodatkiem.
Tylko, że wkład wszystkich buduje tę stronę, czy tego chcesz, czy nie. Niesie to za sobą na pewno sensowne zyski.
Ty możesz sobie wstawiać co i skąd chcesz, 24/24h, ale trochę pokory.
Skończy się wtedy bezsensowne dojeżdżanie jeden drugiego, a że ktoś czasem napisze coś w ramach krytyki, albo ze swojej głupoty, nie jest powodem do rozpętywania gównoburzy.
Dziwisz się potem, że jadą po tobie, ale o powodach nie myślisz.
W sumie nie mam, choć powinienem, nic do ciebie, bo swoimi wpisami chciałem pokazać ci jak to jest dostawać odpłacone pięknym za nadobne.
Sadol ma być jako content na stronie, a nie sposób na tanią rozrywkę poprzez wzajemne uprzykrzanie sobie życia.
Dobra, koniec tych wypocin.
Życzę odrobiny pokory i jak to sam napisałeś "resztek szacunku".
Pewnie cię to zdziwi -znając życie, nie tylko ciebie- ale na koniec, mimo wszystko pozdrawiam.