Pierdolicie kurwa -.- Alpy srarpy. Tam macie przykład co możecie robić !
Problem odłożyć na jebany rower 1500zł albo wycieczkę ? trzeba być oszczędnym a nie kurwa zalewać sie w jebane weekendy przed kompem czy w barze z dziwkami. Nawet jebane rolki za 400zł dadzą więcej radości niż 15 piw w sobotni wieczór. Ale niee zawsze sie znajdą jakieś pizdy że będą stękały a że żyjemy w Polsce ze chujowy kraj, ze zarobki z chuja wyciągnięte. Kurwa pracuje na pół etatu dostaje jebane 700zł czasem sypną pierdolona 13stką ale co jakiś czas stać mnie by wyjebać 2000zł w błoto bo oszczędzam. Przez ostatnie 1,5 roku odłożyłem na Aparat (2000zł), Laptopa (2100zł), Telewizor (1800zł), kilka wyjazdów chuj że krótkich ale czułem sie spełniony nie przymierzając z jebanych 700zł miesięcznie + dodatki jakieś, odłożyłem ok 7000zł.
I nie pierdolcie mi że za 1500zł miesięcznie chuja zrobicie, jak nie potraficie sie obchodzić z pieniędzmi to fakt chuj wyjdzie z tego bo przepierdolicie na dziwki, fajki, alkohol tylko po to by złapać syfa, raka albo obudzić sie kurwa w rowie z obdartą mordą.
Dziękuję, Do widzenia, Dobranoc