Pozdrawiam Dadźbóg!
Dorzucam nieco zdjęć !
Poniżej ja i mój kuzyn. ( ja lewa kuzyn prawa (bijemy sie na kije, dlatego,że kuzyn nie miał swojej przeszywanicy akurat, a żeber nie chcemy mieć połamanych ))
Jeżeli się spodoba, dorzucę więcej
SŁAWA!!
GWAŁCI PALI I RABUJE spalonego nie lubie^^ No też słyszałem o tym. Bo w bagnach znów coś znaleźli i festiwal ma być gdzieś indziej.. ale jak patrzę na stronę skansenu to piszą, że : Kalendarz imprez 2013 w Centrum Słowian i Wikingów w Wolinie - 26-28 lipca - XIX Festiwal Słowian i WikingówWidać kolega po fachu, piwo
pali gwałci i rabuje, czy jak to tam z tą kolejnością było
Nieraz walczyli my na tym samym polu bitwy, co prawda u mnie staż zbrojny nie jest imponujący bo dopiero rok walczę w bitwach, ale od dłuższego czasu siedzę w wczesnym.
Do zobaczenia w boju SŁAWA!
ps. czy to prawda że wolin 2013 ma być gdzieś indziej niż na wolinie?
Zajebista zajawka, słyszałem kiedyś od znajomego że przy takich imprezach po wieczornym chlańsku alkoholowych wynalazków sporo śmiałków napierd*** się na pełnej w rynsztunku. Prawda to? Druga sprawa, że powinni wam załatwić na przeciwników nieuzbrojony tabor kozojebców co by zamiast na snopkach siana i drewnianych kukłach można było porazić siłę żywą PIWO!
bywa i tak.. ja pamiętam na jednym z festiwali ( Leśno ) szabelka weszła w okular.. cudem kolega uniknął wyłupania oka.. Co do ludzi, którzy tak Chwała lubią wołać.. no to wołaj dalej, a ja będę wołał sława:) Twoje "chwała" mi nie przeszkadza.. wiec polecam też się dostosować..rewelacyjny klimat, byłem w 2012 r. i w czasie jednej z potyczek jeden Woj palca stracił niby miecze tępe ale lekko nie leja