dzieciaku ,pozebraj u starych na konsole i zagraj dupku
wtedy sie wypowiesz
teraz twoje zdanie o czyms co nie grales jest tak samo warte jak o bzykaniu babki,tylko teoria
zal ci dupe sciska hejterze i tyle
zanim gnoju zagrasz w gta V,ja bede konczyl gta 7
i tyle zakompllaksiony szczylu
Nie rozumiem... dlaczego wszyscy tak się podniecają tym GTA? Grafika dupy nie urywa (wystarczy porównać ją z grafiką Mafii II z 2010 roku), fizyka tak samo... Może fabuła? Próba powtórzenia "sukcesu" SA, które i tak było chujowe ? Niech mi ktoś wytłumaczy te szczanie po nogach po usłyszeniu "GTA V", bo ja tego kurwa nie rozumiem. I jeszcze ten ruch postaci....
Co wy pierdolicie, jebani sentymentaliści? Co takiego zajebistego było w jakimś śmiesznym GTA London czy dwójce? Przeciętniak z maszyn w pierwszym lepszym hamerykańskim pubie. Te gry wcale nie były dobre, tylko takie wam się wydawały, bo były waszymi pierwszymi.
W pierwszej linijce pierdolicie jaka to grafika i fizyka jest słaba, a chwilę potem wspominacie trójkę, gdzie nawet anty aliasingu nie można było ustawić i VC, gdzie leciałeś 2 metry w górę bo podskoczyłeś na krawężniku. Rynek gier idzie z czasem i przestańcie gadać. Ta część jest zajebista i dalej trzyma formę, w przeciwieństwie do takich SRów, NFSów, MoHów, Assassinów czy Gothiców, gdzie leci się tylko pod komerchę, promocję i sprzedaż, zamiast markę.
Do tego wyczuwam, że połowa tutejszych komentarzy to po prostu ból dupy PCtowców, którzy czaili się 5 lat na nowiutką produkcję Rockstara i dostali chuja w dupie.
'jestem taki niemainstreamowy dostane piwka na sadisticu hohoho'
nie mozna oczekiwac ze gra odgrzewana 10 razy znow cie zaskoczy jak przejscie z GTA do GTA 3 (w 3d)