Gówno prawda, dlaczego pedofile mają zawsze albo Ofiary wśród chłopców albo wśród dziewczynek? Mało kiedy się słyszy o ofiarach różnych płci, ale to niezbyt pasuje do obrazu wesołych homosi, takich uśmiechniętych i przyjaznych
W kryminalistyce nazywa się to modus operanti. Podobnie, jak seryjny morderca często morduje podobne do siebie osoby. Działa to w ten sposób, że przestępca po tym jak raz uda mu się uniknąć odpowiedzialności za dane przestępstwo zaczyna powtarzać schemat, bo uważa to za schemat skuteczny.
A Ty dalej nie pomyślałeś. Już Ci kiedyś tłumaczyłam, że Kościół nie dlatego jest kojarzony z pedofilą, że trafiła się grupa czarnych owca, tylko dlatego że w Kościele tych czarnych owiec bronią wszyscy kosztem jego ofiary. To ochrona pedofili jest największym grzechem współczesnego kośćioła. No i przyczynianie się do rozpowszechniania HIV (poprzez zniechęcanie do używania prezerwatyw), to na drugim miejscu.
nie oglądam kablówki, nie oglądam satelitarnej, nie oglądam naziemnej... może to dziwne w dzisiejszych czasach ale chyba mam prawo?
Nie wiem, jak długo byłeś zahibernowany, ale praktycznie każdy dekoder z dyskiem - czy do kablówki, czy telewizji satelitarnej automatycznie nagrywa np. ostatnią godzinę po to, żeby się dało zapauzować, albo cofnąć jak np. zadzwoni Ci telefon.
Nie wiem, jak długo byłeś zahibernowany, ale praktycznie każdy dekoder z dyskiem - czy do kablówki, czy telewizji satelitarnej automatycznie nagrywa np. ostatnią godzinę po to, żeby się dało zapauzować, albo cofnąć jak np. zadzwoni Ci telefon.