Jest jakaś nadzieja, że homoseksualiści będą mogli normalnie pokazywać się na wizji. Nie mówię tu o pedalstwie, bo pedalstwo to zło kompletne, podobnie jak nadmierne okazywanie uczuć w przypadku heterusów (w dupie mam to, co robią po domach) na ulicach i innych miejscach publicznych. Ważne, by w takich miejscach nikt się nie lizał, nie obściskiwał i nie ruchał). Ale estetyczne pary homo są tak samo ładne jak hetero.
Jest tego jeden plus: katolstwo i inne polaczkowate śmiecie będzie dostawało sraki i bólu dupy.
A zacięci psychicznie chorzy (homofoby) nadal będą w necie (bo to przecież pizdy) wykrzykiwać jakie homo jest złe, ale do lesbijek sobie zwalą, jak co wieczór.
artur_sz13 napisał/a:
A chociażby dlatego że jak ja będę płodził dzieci to one będą patrzeć na lansujących się pedałów i będzie większa szansa że będą chcieli być chorzy tak jak i oni.
Jak będę miał dziecko które okaże się homoseksualne to z chwilą coming outu czy jak to się zwie straci rodzinę, dach nad głową i środki do życia albo zacznie się leczyć
Widzę, że masz kiepskie doświadczenia życiowe. Nie wiem, czy ci współczuć czy nie. Rozumiem, że masz chorą psychicznie rodzinę i ojca, który cię leje pasem, ale po co wypisywać z tego tytułu takie pierdy?