Ale poicyjne dupolizy w komentarzach. Alkohol potrafi każdemu nasrać do łba, więc zakazać alkoholu. Jeśli to był zwykły sfrustrowaniec to nie zasłużył na taki wpie**ol od ludzi którzy dostają pieniądze za to żeby ludziom służyć. k***a ale społeczeństwo jest zj***ne, mam nadzieję że zajebią wam kiedyś pałą po ryju to się na\uczycie...no tak, ale kiedy mają wam to zrobić jak wy przemykacie tylko praca dom, praca dom jak dobrze wytresowane sługusy.
Ale poicyjne dupolizy w komentarzach. Alkohol potrafi każdemu nasrać do łba, więc zakazać alkoholu. Jeśli to był zwykły sfrustrowaniec to nie zasłużył na taki wpierdol od ludzi którzy dostają pieniądze za to żeby ludziom służyć. Kurwa ale społeczeństwo jest zjebane, mam nadzieję że zajebią wam kiedyś pałą po ryju to się na\uczycie...no tak, ale kiedy mają wam to zrobić jak wy przemykacie tylko praca dom, praca dom jak dobrze wytresowane sługusy.
Ale poicyjne dupolizy w komentarzach. Alkohol potrafi każdemu nasrać do łba, więc zakazać alkoholu. Jeśli to był zwykły sfrustrowaniec to nie zasłużył na taki wpierdol od ludzi którzy dostają pieniądze za to żeby ludziom służyć. Kurwa ale społeczeństwo jest zjebane, mam nadzieję że zajebią wam kiedyś pałą po ryju to się na\uczycie...no tak, ale kiedy mają wam to zrobić jak wy przemykacie tylko praca dom, praca dom jak dobrze wytresowane sługusy.
To że ty jesteś yebanym alkusem to nie znaczy że kazdemu odpiernicza po procentach. Jestem za tym żeby policja mogła uzywać broni za niewykonanie polecenia. Wtedy pozbędziemy się imbecyli i sydu twojego pokroju a świat bedzie piekniejszy.
Aha pisssdeczko. Przez całe życie nie miałem konfliktu z policja ale zawsze do każdego (oprócz baranów twojej maści) odniosze się z szacunkiem i kulturą. Na koniec zacytuje klasyka "..... więc zamknij, k*rwa, ryj..."
Normalny człowiek co ma poukładane w głowie nie robi się agresywny po alkoholu. Czemu ludzie którzy się potrafią zachować nie mają nigdy problemów z policją. Patusy zgrywają hojraków a potem płaczą oooo policjant zły a Seba taki dobry chłopak był nie zasłużył...
Co za bzdura. Widać, kto życie zna tylko "z teorii". Każdemu może przytrafić się przegięcie - gorszy dzień, pomieszanie z jakimiś lekami, stres w pracy/związku - i choćbyś 1000 razy się wcześniej upił i wszystko grało, to nigdy nie ma gwarancji, że akurat za 1001 razem nie urwie się film i nie zacznie robić czegoś głupiego.
Za dużo sierżanta Bagiety to potem masz taki obrońców munduru.