Ty naprawde uważasz to za prawdziwe.Człowieku - to jest świetna akcja kreująca wizerunek "katoli".Jestem pewien , że ktoś za to płaci.Po Natanku - który notabene mówił czasem coś mądrego - warto wyłonić się z taką Panią Grażyną.Pierwsza sprawa.Pozyskanie widzów na youtubie nie jest wcale proste.Musi być dobra treść.Nie jest to też vlog na tyle kontrowersyjny / głupi aby sam zdobył popularność.Kanał Pani Grażyny promowany jest po części przez kanał Pani Basii.Druga sprawa.Nie wierzę aby taka babka potrafiła zmontować film + podłożyć muzykę.Chyba , że posłuszny wnuczek.Trzecia sprawa.Sprobuj sam nagrać takiego vloga.Zobaczysz jaka będzie jakośc.U niej ewidentnie widać , że kamera nagrywa w dobrej jakości i widać też jakieś małe domowe studio.Dla mnie tutaj widać jakieś 1-2 lampy rozpraszające i 3 przednie.Kamera to nie jest jakiś ogromny wydatek , ale jednak jest.Powiedz mi , która babcia nauczycielka ma takie zarobki żeby sobie pozwolić na kamerę + lampy.Wydaje mi się , że jesteś mądry.Sam przemyśl to co napisałem