Siekiernik napisał/a:
To już się robi obrzydliwe. Rozumiem że to jest Sadistic i czarny humor ale to już przesada. Co drugi komentarz ma być kurwa niby zabawny z tego jak ta dziewczyna wygląda. Przykładowo "glonojad", no kurwa to się uśmiałem! Mi osobiście jest mi jej szkoda ale tu biedni umysłowo dowartościowują się w komentarzach! Wszystkim gimbusom których jej zdeformowanie twarzy bawi życzę rychłego rozjechania przez samochód. Chętnie pooglądałbym wasze flaki na hardzie bezduszne imbecyle!
Słuchaj, znalazłem ten film na youtube, i nie zastanawiałem się na co ona choruje, bo to logiczne, że na jakąś poważną chorobę. Jednak bardziej tu chodzi o chorobę mózgu i to ona jest biedna umysłowo wrzucając takie coś do internetu. Logicznie myślący człowiek, widzący, że nie ma talentu (zostawmy ten dziwny wyraz twarzy) nie będzie publicznie się obnażał. A tu masz mieszankę wystrzałową, bo nie dość, że nie ma talentu to jeszcze tak wygląda. Gdzie tu logiczne myślenie? Ja będąc "zdrowy" nie będę spiewał na Youtube, bo po co mam z siebie durnia robić, żeby "internetowi hejterzy" po mnie jechali, skoro sam bym po sobie pojechał widząc śpiewającego. A na co ona liczyła? Na uznanie za pięknę śpiewanie, czy, żeby ludzie dodali jej otuchy w chorobie?
Internet jest "zły" i tylko część to zrozumie...