Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Źle rozumiecie nagranie. Ona ma konflikt z tym babochłopem widocznym piętro niżej. Przeprowadziła elementarną dedukcję bazującą na fakcie iż dzieci srają a że strachu można się zesrać. Ergo przerażone dziecko za oknem zaraz zasadzi obfitego, rzadkiego stolca na ścianę, to ścieknie na okno i parapet tego chuja mieszkającego piętro niżej i tak oto dopełni się jej zbrodniczy plan.
Mam nadzieję że służby tam z drzwiami wparowały, dziecko zabrały, jej napierdoliły porządnie i na 10 lat do koloni karnej za koło podbiegunowe. To nie matka, to ścierwo z pizdą.
Ja się cieszę, że taka patologia istnieje u ruskich. Dostarczają duzo rozrywki na sadistic. Gorzej jakby zamiast na front - młode byki ze wschodu spierdolily zamiast walczyć za swoj kraj u przyjechali do Polski. Po pijaku jeździliby po chodnikach, chodziliby z nożami i pistoletami - robili by rozpierdol. Kurwy zza Wschodu w dużej ilości zjechałby do dużych miast i nastąpiłaby epidemia HIV. jak dobrze, ze nie mamy tego problemu... a nie, czekaj :/
nie ma szacunku do dziecka - tak jak matka która robi aborcję - niewielka różnica między tym trzymanym a zabijanymi przez matki pod czas aborcji ...
tacy ... psychopaci...
W jednym filmie wstawiasz kwejkowego kurczaka w adidasach.
W drugim dubla.
Pod trzecim filmem rozpoczynasz ze mną polemikę, do której nie masz argumentów.
A w czwartym nic się nie dzieje.
Już przy kurczaku to napisałem, ale powtórzę:
Weź się, kurwa, zastanów nad sobą.
Jeden z niewielu materiałów na tym portalu, co do którego miałem nadzieję, że jednak nic się nie tanie. Dorosłych nie szkoda, ale dzieci i zwierzaków to już trochę tak...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.