W dupie byłeś i gówno widziałeś. Kult Bandery pojawia się na zachodzie Ukrainy, od Ukrainy środkowej na wschód mają na to wyjebane
Wołyniak się zwał, robił takie cuda, że jego ludzie nie mogli na to patrzeć
Słabo z edukacją, idź i się dokształć, bo wychodzisz na głupa
No ! Jebać banderę! Pierdoleni piraci znów narobili syfu
A i jebać górnik!
wiecie co kapuś mi napisał na zarzut że zakapował do admina? - cytuję: "... Nie nazwał bym tego donoszeniem tylko wyrzucaniem śmieci..." Też macie takich na dzielni? Oni też was nie podpierdalają policji. Oni tylko wyrzucają śmieci LOL. Szmata bez honoru
W Niemczech na hitlera też mają wyjebane, w szkołach nie uczą nawet o okupacji polski czy o innych zbrodniach na ludzkości cywilnej i właśnie dlatego żeby miło zakończyć tą konwersacje chuj Ci do gęby ściero
Nie mogę zrozumieć jak upadlińscy mężczyźni w wieku poborowym mogą sobie chodzić po naszych ulicach jakby nigdy nic.
jak ktoś ma ochotę, to można im tablice rejestracyjne. W Polsce drugich nie dostaną, a do krainy-U , po nowe nie pojadą. I chuj im w banderowską rzyć.
tablice rejestracyjne ....odkręcić i wypierdolić oczywiście.
Nie zesraj się. Wrócę z kolejnym, o tej samej nazwie i tak bez końca. Pierdol się cebulacka szmato i pocałuj mnie w dupę.
Synku, o jakiej nazwie piszesz? Nawąchałeś się najwidoczniej za dużo kleju i bredzisz coś od rzeczy. Cebulaki to są żydki, nawet dobrze pocisnąć nie potrafisz, nawąchany klejem smarkaczu.