@
Przykro mi. Może zamiast przypierdalac się do ludzi w internecie powinnaś iść na spacer czy coś? Szydełkowanie? Kup sobie termomixa i ciesz się szerokim wachlarzem możliwości tego niemieckiego cudu techniki kulinarnej.
Nie bądż taki cwany i nie odwracaj kota ogonem!TO JEST O TOBIE!😁Szydełkować nawet potrafię;zrobiłabym ci..siateczkowy,gustowny woreczek na jaja,ale..ich nie masz!😁😁😁 PRZYPIERDALAJ SIĘ DALEJ,ALE NIE DO MNIE BO ZAROBISZ KOLEJNE OSTRZEŻENIE!
Jasne, a co termomixem? Rozważysz? Zarobię? O co? Nie przypierdalam się tylko stwierdzam fakt. No a jak bym napisał iż „myślę że jesteś zjebana”. To nie łamanie regulaminu bo Cię nie obrażam, a tylko informuję co myślę (do czego mam z resztą konstytucyjne prawo). Inny przykład : „moim zdaniem Polska spierdoliła dając Ukraińcom tak szerokie prawa bo oni jak zwierzęta się zachowują”. Ty masz problem bo nie spełniam twoich oczekiwań i piszę coś w twoim mniemaniu. A jak myślisz ile mnie obchodzi co myślisz Krystyna?
Mam dla ciebie jedną i tę samą odpowiedż;z dobrą radą:ZEJDŻ ZE MNIE,prostatniku! Spuszczaj swoje stalkujące szczyny na kogoś innego!BEZ ODBIORU!
P.S....i nie POCHLEBIAJ SOBIE!Ty nie myślisz! Ty cierpisz,gdy nie znajdujesz sobie jakiejś ofiary!Kiedyś..poradziłabym ci,żebyś..zatrudnił się jako kat..w więziennym wykonywaniu wyroków śmierci,ale dziś tej frajdy nie uświadczysz..Boli;tak,że musisz odreagowywać w necie!C.B.D.O.! 😁😁😁Aaaa...usłyszeć od takiego psychola,że "JESTEM ZJEBANA"-to nie obraza,TYLKO NOBILITACJA!😜😜😜
@: Kruki mają specyficzną budowę dzioba, zupełnie inną niż pozostałe z tej rodziny, poza tym kruki są naprawdę potężnymi ptakami. Większość ludzi mimo że jest o tym przekonana to tak naprawdę kruków na oczy nie widziała.