ja widzę to tak:
1. jechali przez tłum bo pewnie kierowca nie wiedział że na trasie będzie tłum, a wybrał najszybszą przez rynek i jest idiotą
2. miał włączone koguty żeby rozgonić tłum, potem wyjechał i wyłączył
3. nie mieli pasów bo kto karetkę zatrzyma - kierowca i załoga to idioci jak wspomniałem wyżej
Też mnie krew zalewa, jak jadę w Krakowie za jakimś z KWI, KSU, i innymi rajdowcami. Przykład z dzisiaj - 50 metrów do świateł, światło zmieniło się na zielone, a Psikutas bez S w KWI zwolnił z 40km/h na 30km/h, chociaż można było co najmniej 50km/h. 5 min później. Cieć z innej miejscowości, gdzie psy dupami szczekają, stoi pierwszy na czerwonym, światło się zmienia, mija z 5s - on dalej stoi, ja daję krótki sygnał klaksonem, koleś się obudził ale stwierdził, że ma ból dupy i nikogo nie przepuści. Stał do pomarańczowego i wtedy ruszył. Ja przejechałem bo byłem za nim, ale za mną był korek na 30 metrów... Apel do wszystkich wieśniaków: nauczcie się jeździć albo wypierdalajcie z dużych miast! Wiem co mówię, bo sam jestem wieśniakiem
Ciesz się, że Ci ludzie przyjeżdżają do Krakowa pracować i zostawiają w nim swoje podatki, bo to "miasto" byłoby jeszcze bardziej gówniane niż jest. I proponuję jebnąć się w głowę i zejść na ziemię, bo kraków to nic specjalnego. A tym, którym wieś kojarzy się tylko ze stodołą i kurami - chuj do dupy.
Bo jest taka niepisana zasada. "Jak jedzie karetka, to masz zejsc z pierdolonej drogi przejazdu". Bydlo pierdolone, na wsi nie macie takich problemow co? Ilekroc jest korek w centrum to 8 na 10 samochodow ma rejestracje "KRA, KWI, KSU" i inne gowna, bo wies sie zjezdza. Krakow pozdrawia.
Nigdy tego nie robię ale zawsze musi być ten 1 raz... Jestem Ratownikiem Medycznym i pracuje w pogotowiu. tego typu sytuacja nie powinna mieć miejsca że debil stoi przed karetką która jedzie na wyjazd w trybie k1. są 2 typy wyjazdów k2 czyli na spokojnie i k1 czyli na pilne... kamerzysta jest idiotą ponieważ jak już wcześniej napisałem karetka jechała na k1 i to jeszcze "S" która oznacza karetkę Specjalistyczną która jedzie z lekarzem!
Gniocie jeden nawet nie nagrałeś momentu jak wyłączają sygnały więc nie mamy podstaw do tego aby sądzić że je później wyłączyli. Wyobraź sobie że taka karetka jedzie w tym przypadku np do duszności który może się przeobrazić w obrzęk płuc co może doprowadzić do zgonu...!
Baranie jeden brak mi słów do Ciebie.
a propo pasów. w samochodach uprzywilejowanych nie ma obowiązku ich zapinać!
k***a na miejscu kierowcy bym wyszedł i Zaje**ł Ci w ten głupi ryj. więc jak kiedyś bedziesz wzywał karetke to nie pier**l później że przyjechała z 20min opóźnienia bo przez takich baranów jak ty właśnie tak sie dzieje. Pozdro """Plebsie"""
Gratulacje prawie 3 lata, pierwszy post, a i tak sie zblazniles
Nie istnieje coś takiego jak niepisana zasada tępy ch**u miastowy.
Polecam Ci przeczytać Art. 9 prawa o ruchu drogowym:
kodeks-drogowy.wieszjak.pl/bezpieczenstwo-ruchu-drogowego/305760,Art-9...
Odnośnie mieszkańców Krakowa, spora część przeniosła się na wieś. Kupuje działki, buduje domy. Zmieniają miejsce zameldowania, zmieniają samochody co za tym idzie rejestracje buraku. KRA = Kraków aglomeracja.
Pierwszy raz w życiu napisałem tu odpowiedź bo mnie wkur*** ten pajac.
Widze ze pospolite wiejskie ruszenie sie zaczelo Hahahah. Skoro tak jest zajebiscie u was na wsiach, to po jaki chuj przyjezdzacie do Krakowa, i robicie wstyd miastu?