@adresikpuma - kurwa znowu Ty. I znowu bronisz głupich greków. I znowu pierdolnąłeś błąd. Ja pierdolę szkoda zużywać klawiaturę na polemizowanie z Tobą.
Płacenie premii pracownikowi za to, by jadl darmowe żarcie, pokrywane z budżetu państwa, jest jakimś kosmicznym absurdem wszech czasów. Na pewno nie tylko ja miałbym ochotę przywalić w mordę takiemu grekowi, który użala się nad tym jak pokarało go jego państwo. Co najbardziej irytuje to fakt, iż za lenistwo i roztrwonienie pieniędzy przez greków, to inne państwa będą musiały za to zapłacić.
Gdybyś Ty miał dostać taką zapomogę, to brałbyś bez zastanowienia i jeszcze byś się śmiał.
A większość z Was mimo psioczenia na TVN kieruje się narzuconym przez nich sposobem myślenia, że to grecy sami są sobie winni.
Pozwólcie, że zwrócę uwagę na coś, co było mówione w telewizji na samym początku kryzysu w Grecji - a mianowicie na to, że grecy zawinili, bo imprezowali i bawili się zamiast pracować.
Ale pomyślcie sami - ktoś, kto się bawi i imprezuje widocznie MA pieniądze i widocznie mu się kurwa mać powodzi! Bo jeśli mnie by było stać na to, aby nie chodzić do pracy, tylko cieszyć się życiem, to bym tak robił do chuja jebanego! Bo to dobrobyt a nie kryzys! Otwórzcie oczy ludzie!
adresikpuma
znowu ty
dokładnie taki sam wałek jak wynagordzenie w poladni
jak mozna wierzyc ze na tvn mowia jakas prawde ?
i od kiedy mi za to placilim co na na tvn mowia tak o 2 dni to i ty powtarza to do autora
@rydzo Twój bełkot przypomina mi tych panów w garniturkach z wiejskiej
Obstawiam, że 2008 to twój rok urodzenia -.- więc jak, kurwa, nie dostajesz jeszcze do klawiatury, to odpuść sobie tę stronę.
Ale nie wychodzę na ulice, nie rozwalam cudzej własności, gdy ktoś mi taki przywilej odbierze.
Wychodząc na ulice, domagając się dalszych zapomóg, bo inaczej się tego nazwać nie da
grecy pokazują szczyt rozleniwienia człowieka poprzez Unię
Winni są rządzący, ale poprzez strajki grecy pokazują jak zniszczonym społeczeństwem się stali.
''Imprezowanie'', jak to nazywasz, na kredyt nie jest dobrobytem
nieroby chcą to zrzucić na kogoś innego, w tym przypadku na kraje członkowskie unii, na przykład na nas.
Ktoś oczytany na pewno wspomni o Islandii
U słabych charakterów pranie mózgu daje efekt wypranego mózgu. Chłońcie prawdę z tefauenu będziecie "trendi" "kól" i "faszion"..i będziecie mogli wyzywać każdego kto ma inne poglądy, a za rogiem krzyczeć "folność rufność tolerancia" jelopy bez wlasnego zdania
@rydzo2008
Byłaś Ty kiedy w Polsce ? Suko.