Lepszy TVPis niż TVniemiecka.
Dzięki, że dzielisz się z nami wspomnieniami z dzieciństwa
Tyle tylko, że za TVNiemiecka nie płacisz ani złotówki
Nie płacisz = nie masz prawa się odzywać.
Nie głosujesz = nie masz prawa narzekać.
Tyle tylko, że za TVNiemiecka nie płacisz ani złotówki, a na telewizję karakana państwo pożyczyło dodatkowo prawie 1 miliard złotych. Nie będę ci przeliczał na bimber albo cebulę, bo na zawał pierdolniesz
Rozumiem, że chcesz się wykazać tym słynnym katolskim miłosierdziem? Niestety koleżko. Zły adres
Jak w nie swoje? Jestem obywatelem RP ale nie płacę radiowego wiec szczym ryj bo już nudny jesteś.
Spierdoliłeś ze swojego kraju? Zostawiłeś matuszkę ojczyznę? Swoją matkę też byś porzucił za parę szekli? Ty Polak jesteś? Nie rozśmieszaj mnie.
Chcesz mieć prawo głosu? Wróć do tego raju na ziemi i przestań pierdolić.
Jak widzisz mój wpływ na wasz dobrobyt jest o wiele więskzy niż twój. A nie mieszkam nawet w Polsce.
@up
Dostałeś już parę argumentów. Nic mnie nie śmieszy jak patrioty co głosują na kogoś, potem spierdalają z kraju jak szczury, a potem jeszcze w internetach pierdolą jak byczo jest
Może nie jestem wielkim Polakiem, ale prowadzę tutaj interesy, ściągam kapitał do Polski, daje prace rodakom.
Co ty zrobiłeś dla swojego kraju ostatnio? Oprócz tego, że napisałeś że to dobrze że karakan robi z telewizji publicznej, telewizję partyjną? (do czego jak sam zaznaczyłeś - nie dorzuciłeś złotówki)
Propaganda TVPiSu jest lepsza niż propaganda TVniemiecka,