Trzeba być głupim chujem żeby nie pozwolić dowieźć papierka. I do chuja. Jeśli można to sprawdzić to po jaki chuj my wozimy i drukujemy tą makulaturę?
@up
piękna droga przez las, ograniczenie 90, można śmiało lecieć 160
Trzeba być głupim chujem żeby nie pozwolić dowieźć papierka. I do chuja. Jeśli można to sprawdzić to po jaki chuj my wozimy i drukujemy tą makulaturę?
Jak dziecko dorasta to lubi łazić po drzewach. Niejedno spadło i zostało kaleką albo się zabiło. Bezpieczniej jest nie wypuszczać dziecka z domu i dać mu tablet.
Nie da się ludzi nauczyć odpowiedzialności bez rzucania na żywioł.
W Norwegii, Szwecji czy Danii ludzie nauczyli się żeby nie kraść setki lat temu bo średniowieczna Skandynawia miał o wiele bardziej brutalny kodeks karny od "liberalnej" Polski. Trochę to trwało ale zakorzeniło to się tak silnie, że dzisiaj nie potrzeba wybitnych kar żeby Skandynawowie generalnie nie kradli.
Ja wiem, że w twojej głowie można stawiać drapacze chmur z pominięciem nie tylko fundamentów ale i kilku pierwszych pięter ale zwyczajnie nie rozumiesz mechanizmów które rządzą ludzką psychiką i stąd takie twoje pierdolenie od rzeczy.
dlaczego na polskich drogach jest tyle chamstwa, agresji i buractwa, a tak mało życzliwości, rozwagi i szacunku dla prawa?
Z twojego komentarza nie wynika, żebyś był wielkim znawcą ludzkiej psychiki i, jak to łądnie ująłeś "mechanizmów nią rządzących".
@up ja dostałem mandat bo zamiast tego małego kwitu na ubezpieczenie(potwierdzenie), miałem ten duży "główny" i policjant powiedział, że w tej formie jest to nie zgodne z prawem. A ja ciele głupie przyjąłem...
Jeżdżę, już prawie 11,5 roku i jeszcze w życiu nie miałem mandatu ani żadnej kontroli. Trzeba wiedzieć, gdzie można depnąć na gaz by było bezpiecznie dla siebie i otoczenia. A po drugie policja ma parę oklepanych miejsc do kontroli, więc trzeba być debilem by ryzykować w tych punktach.