Kurwa jacy wy naiwni jesteście, jeżeli 99 to Twój rocznik to wybaczam i idę zapłakać na Polskim kwiatem przyszłości.
Pierwsza dama czeka na decyzję pani "minister" czy wywiad został dobrze udzielony, ja pie***** .
Teraz ktoś śmie powiedzieć o Prezydencie Andrzeju Dudzie że jest stronniczy .
Chcesz płakać nad "Polskim kwiatem przyszłości", zwykłego "ja pierdole" bez cenzury nie możesz napisać.
No widzisz , w odróżnieniu od Ciebie przeważnie staram się nie kląć jak szewc bo to nie przystoi gentelmenowi nawet jeśli jest łysy i nosi dres .
ps.
tym kończę ten nierówny pojedynek
Wrzuciłem ten filmik, ponieważ kilka godzin po publikacji na youtube został usunięty na prośbę tvp... dlaczego skoro nie ma na nim nic nadzwyczajnego ?
Teraz ktoś śmie powiedzieć o Prezydencie Andrzeju Dudzie że jest stronniczy .
Serio???
I to mówisz w obliczu jakiegoś lekkiego wywiadu osoby bez żadnej funkcji w państwie, do podpisywania wątpliwych ustaw pod dyktando prezesa partii, bez chwili zawachania, dialogu kiedy sporo (niektórych mniej przychylnych) ośrodków widzi potrzebę konsultacji i zastanowienia się nad treścią ustawy.
Nie ma co... porównywanie wywiadu nic nie znaczącej osoby, do konkretnych działań zmieniających prawo i funkcjonowanie państwa, przez głowę państwa. Masz rozmach...