no kurwa kolejny debil promujacy podejscie, marichuanen jest zajebista...
jestem zacofanym czlowiekiem z ciemnogrodu, fakt. To ,ze jestem przeciw oznacza, ze nasluchalem sie glupot i sie nie znam.
argumenty za - jest mniej szkodliwa niz papierosy, ludzie pija wodke, ktora jest tez szkodliwa, "ja pale i jestem normalny", marichuana pomaga na jaskre...
nikt przy takich tematach nawet nie chce slyszec o schizofrenii, spadku inteligencji i generalnemu spierdoleniu szarych komorek. Tak kurwa jestem ekspertem i w ciemno moge napisac, ze temat szkoliwosci ziola znam lepiej niz 99% sadoli.
ps. podejscie - niech sobie kazdy pali, pije itd. wolnosc wyboru. Nie kurwa, mi sie takie podejscie nie podoba - chcialbym nie byc otoczony debilami i wariatami na kazdym kroku...
Za to jest miejsce dla alkoholików urządzających w swoich domach horror rodzinie...
Osobiście ciekawią mnie podwyżki cen (i ciekawi mnie jak by poszła za tym jakość) po legalizacji. I kontrola jakości, wyżej wspomniana ołowica fajna nie jest.
Kolejna rzewna opowieść o koledze patusie.
KURWA MAĆ. Wy jesteście dzieci - rozumiecie? 19 lat? 3 lata temu? 16 lat kurwa. Wam nie wolno wąchać jarania czy wódki, a co dopiero używać.
A potem ból dupy, bo kolega zrobił się patus - bo zaczął dzień w dzień jarać/tankować
Narkotyki (w tym alkohol) nie jest dla dzieci - do chuja
Gówniarze z bagażem życiowych doświadczeń - będą nauczać
Ryuujin
Następny gówniarz, który ma wiele doświadczeń życiowy. MONAR to ma pewnie w małym palcu u nogi.
jara, ale nie żeby codziennie, tylko raz w tygodniu nieraz rzadziej
Matematyka widzę poziom ekspert...
Mam 21 lat a on jest starszy o 2 lata... Tak więc kiedy z nim piłem miałem uwaga, 18 lat a nie 16. Nie wiem jak żeś to policzył ale delta była chujowa...
Opanowałeś zmienianie daty urodzenia w profilu? Gratulacje.
Wiesz, jakoś nie bardzo mi się chce wierzyć w pozostałe fakty, które podajesz.
Wiem natomiast, że środki psychoaktywne brane przez gówniarzy, robią krzywdę. Tak samo alko. Nie - no przecież nie ma takiej sytuacji, że gówniarz zaczyna chlać i wyrasta na patusa - co to, to nie.
Nic nie zmieniałem Źle popatrzyłeś to nie pij teraz do kogoś i sobie nie wierz.
Naukowo potwierdzony, wielu się na ten temat wypowiadało ale gimbospecjaliści (gimb to nie wiek gimnazjalny tylko stan umysłu) podobni do Cb wiedzą lepiej bo przecież jak chcą palić to będą palić. Ja to mam w dupie czy umrzesz na raka płuc, czy Cię ktoś zabije z zalegalizowanej broni, byle byś nie robił takiego syfu jak tu na sadolu i przekonywał innych do jakże "słusznej" racji.