A mnie pierdoli ze cudze. Niektórzy lubią się najebac inni iść potanczyc, pograc na gitarze jeszcze ktoś inny woli siedzieć z dupskiem i komentować a ja mam wyjebane, lubie adrenaline i maluje.
Jesteście strasznie nudni, Radysh idz lepiej zobacz co u Twoich kotow
Peace, yo
Nas - Represent (Instrumental) Survivor - Eye Of The Tiger Mimosa - Lullabyte (Original Mix) Barto - я готова, а ты готов Crissy Criss - Take Me Higher (Dubstep Mix) Da Beatblower - Fuck Your’s Off Виктор Цой - Эй, прохожий, проходи.. Dusty Kid - Kore (Original Mix) Sound Of Stereo - Helium Георг Отс - Ария Мистера Икс Шиза - Луна любит Землю по кругу Mimosa - Another Day (Original Mix) Mimosa Feat Souleye - Delivery (Original Mix) Mimosa - Kinetic LIKE!
@pekka satan najśmieszniejsze jest to że połowa nie przeczytała opisu nad filmikiem i komentuje filmik z malowaniem pociągów hehe, bo Ty chyba do tej gruby należysz.
Lub po prostu nie oglądałeś tego filmików który podałem w kodzie z linkiem na youtube, nie ma tam nigdzie malowania po pociągach o które tak się sapiesz, zresztą mam to w dupie