nie musza i tak by kupili sobie twoją matkę dziewczynę i córkę i nawet by tego nie opdczuli a one jeszcze by się ciueszyły że miał je jakiś szejk co ma dużo kasy
@up, Jest w Polsce takie przysłowie "Głupi i złoto szybko się rozstają", większość bogatych jest bogata nie dlatego że są bogaci tylko dlatego że są mądrzy a oni są bogaci bo kiedyś na ich ziemi ktoś znalazł ropę i wiesz mi, oni nie potrafią wybudować szybu, szyb wybudował ktoś mądry na polecenie jeszcze mądrzejszego a najmądrzejszy zarabia, to co oni dostają to marne ochłapy w porównaniu z tym co dostaje ten na wierzchołku piramidy. Ale niezwykle mnie cieszy to że tacy jak ty są aż tak aroganccy że myślą w taki sposób że pieniądze zrekompensują im głupotę i debilizm wynikający z lenistwa i chęci nieprzerwanej zabawy, dzięki temu szybko stracicie to na co wasi przodkowie pracowali tysiące lat.
krasnal_hałabała Mylisz się w wielu krajach jest ropa i zasoby nauralne na przykład Polska , tylko oni są na tyle mądrzy że sobie ta robe zostawili a polaczki wypinają dupa albo przed ruskimi albo amerykanami i gaz łupkowy oddali w całosci amerykaną za 1 % wydobycia dla Polski przy czym kosztu infrastruktyru i zanieczyszczeń musza poniesć polacy i to jest właśnie różnica między tymi kozojebcami a Polskimi pariotami w praktyce wychodzi kto nad kim stoi, no i to polski modeli liżą im duupska z uśmiechem na twarzy a nie arabskie kobiety polaką to też świadczy o poziomie narodów
Mylisz sie jak masz pieniądze to kupujesz sobie mądrych ludzi oni za ciebie wytwarzają i organizują twój kapitał ty się bawisz , oczywiście najlepiej być bogatym pięknym i mądrym ale najwązniejsze jest bogactwo bo jak jkesteś bogaty to twoja uroda i intelekt nie jest potrzebny nie jest niezbędny , a jak jesteś biedny to twój intelekt i urode możesz sobie wsadzić w dupę co najwyżej będzie wyliczał reszte z pamięci wydając resztę w maku , rzeczywistość jest brutalna , arabowie nie potrafia zbudować zupełnie nic a jak wyglądają ich miasta a jak wygląda polska warszawa ?
Stosuj tampony, bo zazdrość ci wycieka z dupy, cebularzu.
Co ty pierdolisz? Większość bogatych w Poilsce jest bogata, bo odziedziczyła fortunę po przodkach, lub kradła, oszukiwała na VAT'cie, a Ci co się dorobili na własnej inteligencji, zgodnie z prawem i niczyjej pomocy to promil....
W dzisieszym świecie na topie są designerzy, ludzie którzy wymyślają i tworzą (gadgety, aplikacje, usługi) aby motłoch nawet typu arabusy z filmu mogli żyć w luksusie (czyt. lenistwie).
Cała sytuacja się odwróci jak kozojebcom skończy się ropa, tak jak mówiłem, wtedy pustaynia upomnie się o swoje ziemie, na których stoi Dupaj(celowo).
To dodaj jeszcze ,że to nie -jak to napisałeś "polaczki", zarządzają tylko twoi pobratymcy polscy żydzi!, ale to wasza narodowa cecha, narobić na chuj i zganiać na innych w razie niepowodzenia.
bajeczny chuj mnie obchodzi jak się pisze w jezyku gojów
bajeczny chuj mnie obchodzi jak się pisze w jezyku gojów