okej, wiec tak, stworzylem ten tamat, wyladowal na glownej, ktos go przeniosl na suchary a teraz jak opierdolilem w komentarzu moderatora ze post jest bardzo kwintesencyjny (jak dalej sie okazuje mimo napisu ze jest to ironia kolejne gimdzieci zastanawiaja sie co do chuja moze oznaczac ten temat) i nipotrzebnie go wywalil do poczekalni w suchary, to ten usunal moj opierdol z komentarza i wstawil temat z powrotem na glowna?
co to ma kurwa byc? przedszkole? cenzura jak w zssr? przyznaj sie do bledu, masz jaja czy nie? przeciez nikt ci ich za to nie urwie. a bedzie chociaz wiadomo ze je masz.
dajcie mi moderatora jak nie umiecie sie 'bawic'. pozdrawiam kolejny raz ludzi ktorym mam nadzieje ta mala prowokacja cokolwiek udowodnilem.
"Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: masz to w kawałach i nie płacz
Link do tematu:
sadistic.pl/viewtopic.php?t=136170Twój post:
Temat: "czesc"
widze ze moderaorow tez teraz z gimnazjum zatrudniaja skoro ktos cos tak wysoce esencjonalnego w skutkach (jak przyznam tez nieskromnie rowniez w zalozeniach z poczatku) wrzucil w suchary. matko bosko kochano.... ludzie wy nie widzicie ze tu jest burdel ostatnio jak na wiejskiej w bialej remizie? a moderator moze jeszcze z laski swojej niech odmoderuje swoja haniebna wpadke wrzuci to w konkretny temat (bo z glownej czemu to zdjales skoro do tej pory zrozumialo ten wpis 69 osob) i zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo."
..I.. i co dacie mi bana? phi(oenian)