Wysłany:
2020-06-28, 12:37
, ID:
5724157
19
Zgłoś
Problemem jest ogromna przestępczość wśród murzynów w usa a nie brutalnośc policji względem przestępców koloru czarnego.
Więcej białych zabija policja w usa niż czarnych pomimo, że czarnych jest ok 15% społeczeństwa. Więcej białych jest zabijanych przez czarnych niż czarnych przez białych. Czarni popełniają najwięcej przestępstw.
Policja jest bardziej brutalna do białych ale nikt o0 tym nie mówi a murzynki się buzują, że oni są tacy biedni i poszkodowani.
Niedługo nie będzie można używać słowa "normalny" aby kurwa nie obrazić jakieś popierdolonej mniejszości.
Wszystkie koncerny które się uginają i zmieniają politykę firmy na rzecz praw tych biednych dindu nuffinsów to mam nadzieję, że znakomita większość normalnych konsumentów je zbojkotuje.
Ja na bank nie kupię już nic firmy loreal. Nic to nie zmieni, że ja ich osram ale nie będę jedynym i mam nadzieję, że normalni konsumenci zaczną zmieniać marki produktów aby pokazać, że nie życzą sobie sztucznej i forsowanej na siłę poprawności politycznej.
No ale skoro mamy się pozbyć rasizmu to proponuję aby w usa skasować wszystkie programy promujące tzw. odwrotny rasizm albo rasizm pozytywny polegający na tym, że X% uczniów wyższych szkół musi być danego koloru skóry albo wyznania aby było multikulti i białego się nie przyjmie na studia pomimo doskonałych wyników a na jego miejsce da się jakiegoś bystrego jak na ich czarne standardy murzyna który i tak jest gorszy niż wszyscy biali którzy dostali się uczciwie w oparciu o wyniki szkolne a nie o to, że jego tatuś/mamusia mieli nadmiar melaniny w skórze.
Tak samo skasujmy pozytywny rasizm w programach socjalnych w usa. Niech każdy dostaje uczciwie w oparciu o cyferki i tabelki jakie widzi urzędnik na swoim monitorze a nie ze względu na nieobiektywne czynniki mające na celu wspieranie na siłę społeczności która ma wyjebane na wszystko i są największymi rasistami w całym kraju pierdolącymi, że tylko biały śmieć może być rasistą.