Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Masakra, ja mieszkam w domkach, na przeciwko mnie mieszkają tacy państwo cyganie, gdy sie imprezka rozkręci to jest imprezka przed domem na ulicy zamiast na ogrodzie. Przynajmniej można zgłosić do odpowiedniego użędu . Ale kurde jak sie zaczną drzeć to słychać z początku ulicy, brak ucywilizowania cyganom.... piepszone brudasy...
Media przekazują tylko negatywne informacje o Cyganach. Tak na prawdę to nie tak chamska i bezproduktywna nacja jak każdy ją przedstawia. Mnie to przeraża, taka znieczulica wśród ludzi i to że nikt nie potrafi zrozumieć ich sytuacji...
.
.
.
.
Żartuję, jebać brudasów
Mam osobisty żal do Adolfa Hitlera, że nie zrobił porządku z tymi brudasami. Mieszkam na Śląsku i są tutaj ich tysiące, jedna wielka patologia. Nie spotkałem wykształconego, kulturalnego i normalnego cygana.
No kurwa, ręce opadają... Jak Polak potrzebuje dachu nad głową, bo mu go kataklizm zabrał, albo dzieci dużo i już się nie mieszczą to za chuja nic nie dostaną... a jakieś pierdolone brudasy będą sobie przebierać w mieszkaniach i wybrzydzać. Deportować chujostwo tam skąd przybyło!!!
nie wytrzymam kurwa chca im dac 87m2 mieszkanie jakimś jebanym brudasom a ten brudny chuj w dodatku nie wie ile ma dieci jest moment jak mowi ja tu mam piatke albo szostke malych dzieci kurwa, pały teleskopowe powinny pojsc w ruch
I takie jebane kurestwo dostaje mieszkania socjalne , zamiasta kurwa w pierwszej kolejnosci powsadzac polaków a nie jebanych cyganó to sie powinno pod sciane i powystrzelac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.