Wysłany:
2017-03-05, 11:42
, ID:
4867626
12
Zgłoś
To nie cyganie tylko rumuni z rumunii. Mieszkam w Londynie i powiem wam, że ta spierdolona nacja popsuła mi już atmosferę w 2 pracach i są na dobrej drodze by zrobić to samo z obecną. Nie mam słów by opisać jak bardzo nimi gardzę. Są to najgorsze odpady ludzkości. Kiedyś, młody i naiwny, myślałem że świat skrzywdził ich wysyłając do nich cyganów z europy, udostępniałem nawet rózne obrazki na fb żeby pokazywać ludziom, że się mylą, że rumuni to nie to samo co romowie, ze mają dobrą kuchnię, swoją kulturę i obyczaje. Nic bardziej mylnego. Są to kurwy, które nie dość, że robią za pół wypłaty kazdego innego imigranta to jeszcze obcowanie z nimi pokazało mi, że są to brudasy niemiłosierne. I to nie chodzi o to jak się ubierają tylko o to jaki do okoła siebie robią chlew czy to w pracy czy w domu (miałem okazję obejrzeć 2 mieszkania z czego jedno było wynajmowane "na pokoje" więc nie zdziwiło mnie to bardzo ale drugi to było normalne mieszkanie dwupokojowe, które mój współpracownik wynajmował z żoną i synkiem. Jak tam wszedłem to fetor mnie prawie z butów wyrwał.
Podsumowując chciałbym wszystkim uświadomić, że rumun i rom, dwie nacje, które pochodzą z dwóch stron świata, to takie same brudne, złodziejskie kurwy i próby ich klasyfikownia i dopatrywania się czy bohatrerowie artykułu to rumuny czy cygany jest kompletnie pozbawiona sensu.
Dziękuję